Πρόεδρος Νις: «Δεν καταλαβαίνω γιατί η Μαρσέιγ δεν συνέχισε το ματς»!

Κώστας Ευθυμιάδης
Πρόεδρος Νις: «Δεν καταλαβαίνω γιατί η Μαρσέιγ δεν συνέχισε το ματς»!

bet365

Ο Ζαν Πιέρ Ριβέρ δήλωσε έκπληκτος που η Μαρσέιγ δεν επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο μετά τα επεισόδια με τους οπαδούς.

Ο πρόεδρος της Νις, Ζαν Πιερ Ριβέρ τα έβαλε με την Μαρσέιγ που αρνήθηκε να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο για να ολοκληρωθεί το ματς, μετά τα επεισόδια των παικτών της με μερίδα οπαδών των γηπεδούχων!

Τα σοκαριστικά επεισόδια, με το ντου των οπαδών όταν ο Παγιέτ τους… επέστρεψε στην κερκίδα ένα από τα μπουκάλια που του πετούσαν στο κόρνερ, έκανε τον γύρο του κόσμου όπως είναι φυσικό.

Οι παίκτες ήρθαν στα χέρια με τους οπαδούς, ενώ και παίκτες της Νις εμφανίζονται να διαπληκτίζονται με τους αντιπάλους τους, από την τηλεοπτική κάλυψη.

Οι παίκτες της Μαρσέιγ αποχώρησαν για τα αποδυτήρια, με τρεις εξ αυτών να τραυματίζονται και να αρνούνται να επιστρέψουν στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας την στήριξη της διοίκησης, την ώρα που η γαλλική ομοσπονδία έδινε το ματς στα χαρτιά στη Νις!

Η άρνηση των Μασσαλών να επιστρέψουν στον αγωνιστικό χώρο δεν άρεσε στον πρόεδρο της Νις, ο οποίος δήλωσε ότι… δεν καταλαβαίνει γιατί πήραν αυτή την απόφαση από την στιγμή που οι Αρχές διαβεβαίωναν ότι δεν θα υπήρχε πρόβλημα να ολοκληρωθεί το ματς.

«Είναι απογοητευτικό που τελείωσε έτσι το ματς. Όλοι είδαν τι έγινε, έπεσαν μπουκάλια, δεν μπορούμε να το αρνηθούμε. Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν οι παίκτες των Μαρσέιγ τα επέστρεψαν στην κερκίδα. Οι δε άνθρωποι της ασφάλειας του συλλόγου δεν είχαν δουλειά να χτυπήσουν τους παίκτες μας. Δύο παίκτες μας χτύπησαν αλλά δεν είναι αυτό το θέμα» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Το θέμα είναι ότι συναντηθήκαμε με τις Αρχές και με τον Πάμπλο Λονγκόρια και ο διαιτητής ήταν διστακτικός για τη συνέχιση του ματς. Οι Αρχές όμως τον διαβεβαίωσαν πως δεν υπήρχε πρόβλημα. Όλοι συμφώνησαν να παίξουμε, δεν καταλαβαίνω την απόφαση της Μαρσέιγ να αρνηθεί. Πήγα και είπα στους παίκτες να μου εγγυηθούν πως δεν θα γίνει τίποτα άλλο και το έκαναν, δύο φορές, κι έτσι πείστηκα. Από τη Μαρσέιγ όμως δεν υπήρξε αποδοχή».

LIGUE 1 NEWS FEED