Μαρσέιγ - Μπορντό: Σοκ με την κατάρρευση του Καλού, συνήλθε κι έγινε αλλαγή (vid)

Μαρσέιγ - Μπορντό: Σοκ με την κατάρρευση του Καλού, συνήλθε κι έγινε αλλαγή (vid)

bet365

Σοκαριστική στιγμή στο 14' του Μαρσέιγ-Μπορντό, όταν ο Σαμουέλ Καλού κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο μετά από λιποθυμικό επεισόδιο. Ανέκτησε τις αισθήσεις του και έγινε αλλαγή ο εξτρέμ των φιλοξενούμενων.

Σκηνές που θύμισαν το εφιαλτικό περιστατικό του Κρίστιαν Έρικσεν πριν από λίγους μήνες εκτυλίχθηκαν στο «Velodrome» και το ματς της Μαρσέιγ με τη Μπορντό, ευτυχώς με χαρμόσυνο και άμεσο φινάλε.

Ο Σαμουέλ Καλού, εξτρέμ των Γιρονδίνων, κατέρρευσε στο χορτάρι στο 5ο λεπτό του ματς, όντας στημένος στο τείχος για την εκτέλεση φάουλ του Ντμίτρι Παγιέ.

Όπως αποδείχθηκε επρόκειτο για λιποθυμικό επεισόδιο, με τον Νιγηριανό εξτρέμ να ανακτά πολύ γρήγορα τις αισθήσεις του και μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών να επιστρέφει, μάλιστα, στο ματς, με τον coach Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, όμως, να τον αντικαθιστά για καλό και για κακό στο 14'.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 23χρονος διεθνής λιποθυμά σε αγωνιστικό χώρο, καθώς είχε υποστεί ξανά επεισόδιο στην προπόνηση της εθνικής Νιγηρίας το 2019, ως μέλος της αποστολής για το Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και μάλιστα, τότε είχε διακομισθεί στο νοσοκομείο.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα