Τα γνώριμα φαβορί και το κεφάλαιο Μέσι

Τα γνώριμα φαβορί και το κεφάλαιο Μέσι
Τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα επιστρέφουν στην δράση, γεμίζοντας το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα. Αυτή την εβδομάδα στην «σέντρα» βρίσκονται Premier League, Bundesliga και La Liga.

Στο Νησί, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα αναφορικά με την μάχη της κορυφής. Η Μάντσεστερ Σίτι είναι το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, με την απόδοση να βρίσκεται στο 1.70. Από εκεί και πέρα, ακολουθεί η ενισχυμένη Τσέλσι και η αινιγματική Λίβερπουλ στο 6.00, ενώ το καρέ συμπληρώνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο 7.00.

Το νεανικό σύνολο του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ κουβαλώντας σημαντικές εμπειρίες από την περσινή σεζόν, αναμένεται να παρουσιαστεί ακόμα πιο έτοιμο στην καταδίωξη της μισητής συμπολίτισσας. Ο Νορβηγός τεχνικός φρόντισε να τονώσει τον μεσοεπιθετικό πλουραλισμό με τον ερχομό του Σάντσο, ενώ δεν αποκλείεται να γίνουν διορθωτικές κινήσεις στην άμυνα. Στο 2.35 κοστολογείται η επιλογή να τερματίσει υψηλότερα στην βαθμολογία από την Λίβερπουλ, κάτι που συνέβη και πέρσι.

Στην Γερμανία, ήταν το καλοκαίρι των προπονητών. Η κορυφαία εξάδα της περασμένης αγωνιστικής περιόδου προέβη σε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, ενώ συνολικά οι 8 από τις 18 ομάδες της κατηγορίας θα εμφανιστούν με νέο πρόσωπο στον πάγκο. Πρώτη και καλύτερη, η… ισόβια πρωταθλήτρια Μπάγερν Μονάχου, που θα επιδιώξει να κατακτήσει τη 10η διαδοχική «σαλατιέρα» με τον Γούλιαν Νάγκελσμαν στο κουμάντο.

Αναμενόμενα η τιμή κατάκτησης στο 1.20. Στο γκρουπ της… αντιπολίτευσης, Ντόρτμουντ και Λειψία βρίσκονται ένα «κλικ» μπροστά από τους υπόλοιπους. Βέβαια, αμφότερες είχαν εμπόδια στην προετοιμασία τους και εκκινούν με αρκετά ερωτηματικά. Δεδομένη θεωρείται η παρουσία τους στην πρώτη τετράδα, κάτι που φαίνεται από τις τιμές.

Από το γκρουπ δεύτερης ταχύτητας, η Βόλφσμπουργκ αντιμετωπίζει τα περισσότερα προβλήματα. Οι «λύκοι» δεν ενισχύθηκαν, ο Φαν Μπόμελ δεν έχει επιδείξει κάτι τρομερό στην προπονητική του καριέρα και το να βρεθεί το σύνολό του εκτός ευρωπαϊκών εισιτηρίων κοστολογείται στο 3.30.

Μετάβαση στην La Liga, όπου η κατάσταση είναι ρευστή. Η Μπαρτσελόνα μετά την φυγή του Μέσι γίνεται πιο γήινη. Η Ρεάλ διανύει μεταβατική περίοδο σε όλα τα επίπεδα και παραμένει άγνωστο πώς θα εμφανιστεί στο χορτάρι. Η Ατλέτικο είναι εκείνη με τους λιγότερους προβληματισμούς, ωστόσο η συνέπεια αποτελεί «αγκάθι».

Οι τρεις παραπάνω «κυρίες» βρίσκονται στις ισάριθμες πρώτες θέσεις της λίστας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: 2.15 η Ρεάλ, 3.00 η Μπάρσα, 4.00 η Ατλέτικο. Το ενδεχόμενο έκπληξης είναι ανοιχτό, με τις Σεβίλλη (21.00) και Βιγιαρεάλ (67.00) να είναι οι επικρατέστεροι θήτες.

Στην Γαλλία, τα πάντα κινούνται στον αστερισμό του Λίονελ Μέσι. Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ εντάχθηκε με κάθε επισημότητα στο υπερπολυτελές ρόστερ της Παρί, γεγονός που έριξε την απόδοση κατάκτησης του Champions League στο 3.75! Φυσικά, υπάρχουν και ειδικά στοιχήματα για τις επιδόσεις του Μέσι με τη φανέλα των Παριζιάνων.

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα