Βιγιαρεάλ - Μπαρτσελόνα 1-2: Με Γκριεζμάν ολοζώντανη για τίτλο! (vid)

Βιγιαρεάλ - Μπαρτσελόνα 1-2: Με Γκριεζμάν ολοζώντανη για τίτλο! (vid)

bet365

O Γκριεζμάν έκανε από τα καλύτερα ματς στη σεζόν, πέτυχε δυο γκολ και η Μπαρτσελόνα επικράτησε 2-1 της Βιγιαρεάλ εκτός έδρας. Στο -2 από την κορυφή οι Καταλανοί!

Ο Γκριεζμάν έκλεψε λίγο από τη δόξα του Λιονέλ Μέσι, πήρε πάνω του το ματς και η Μπαρτσελόνα έβγαλε ακόμα έναν δύσκολο αντίπαλο στη μάχη για τον τίτλο. Δυο γκολ ο Γάλλος, εκτός έδρας νίκη 2-1 της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Βιγιαρεάλ και πλέον είναι στο -2 από την κορυφή, ενώ ισοβαθμεί με τη Ρεάλ, αλλά με ματς λιγότερο. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι γηπεδούχοι.

Η Μπαρτσελόνα μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 6ο λεπτό είχε την πρώτη καλή ευκαιρία να σκοράρει, αλλά το σουτ του Γκριεζμάν βρήκε σε σώματα. Ο Γάλλος και ο Ολλανδός ήταν εξαιρετικοί, έδιναν ώθηση στην ομάδα τους. Στο 15' οι Καταλανοί έχασαν μοναδική ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, ο Ντε Γιονγκ βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά... κατάφερε να νικηθεί από τον Ασένχο, ενώ στη συνέχεια ο Ντεστ αστόχησε από κοντά.

Αντίθετα, η Βιγιαρεάλ στην πρώτη ευκαιρία που της δόθηκε βρήκε δίχτυα. Κάκιστη αμυντική αντίδραση, λάθος του Αλμπα και ο ταχύτατος Τσουκουέζε πέτυχε το 1-0. Ωστόσο, η αντίδραση της Μπαρτσελόνα ήταν άμεση και στο 28' ήρθε η ισοφάριση. Ο Γκριζμάν βγήκε στην πλάτη της άμυνας και πέτυχε το 1-1. Η Μπαρτσελόνα ήταν καλύτερη και στο 35' πέτυχε την ανατροπή! Τραγικό λάθος του Φόιθ και ο Γάλλος με άψογο πλασέ διαμόρφωσε το 2-1. Μάλιστα, στο 44' θα μπορούσε να σφραγίσει τη νίκη και να πετύχει χατ τρικ, αλλά νικήθηκε από τον Ασένχο.

Στο β' μέρος, η εικόνα της Μπαρτσελόνα δεν ήταν ελκυστική, αφού το μυαλό ήταν μόνο στο τρίποντο. Μάλιστα, στο 63' η Βιγιαρεάλ είχε καλή ευκαιρία να ισοφαρίσει, αλλά ο Τερ Στέγκεν νίκησε τον Καπού. Οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 66', μετά το αντιαθλητικό μαρκάρισμα του Τριγκέρος στον Μέσι. Ωστόσο, η Μπαρτσελόνα δυσκολεύτηκε αρκετά, μιας και η Βιγιαρεάλ δεν κλείστηκε πίσω. Η ομάδα του Κούμαν πάντως θα μπορούσε να πετύχει και τρίτο γκολ, αλλά στο 83' ο Ντε Γιονγκ έχασε μοναδική ευκαιρία, που όμως δεν κόστισε...

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ (Ουνάι Έμερι): Ασένχο, Φόιτ, Αλμπιόλ (89' Γκασπάρ), Τόρες, Αλμπέρτο Μορένο, Τσουκουέζε (89' Πίνο), Καπου (76' Γκόμεθ), Παρέχο, Τριγκέρος, Ζεράρ Μορένο (60' Εστουπινιάν), Αλκάθερ (60' Κοκλέν).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Ρόναλντ Κούμαν): Τερ Στέγκεν, Ντεστ (46' Ρομπέρτο), Μινγκέθα, Πικέ, Λανγκλέ, Άλμπα, Μπουσκέτς (88' Αραούχο), Πέδρι, Ντε Γιονγκ, Μέσι, Γκριεζμάν (80' Ντεμπελέ).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα