Μπαρτσελόνα: Χάνει τον Πέδρι για τουλάχιστον 2 εβδομάδες (pic)

Μπαρτσελόνα: Χάνει τον Πέδρι για τουλάχιστον 2 εβδομάδες (pic)

Κώστας Τόπας
Μπαρτσελόνα: Χάνει τον Πέδρι για τουλάχιστον 2 εβδομάδες (pic)

bet365

Τις υπηρεσίες του Πέδρι θα στερηθεί ο Ρόναλντ Κούμαν για τουλάχιστον δύο εβδομάδες, μετά τον τραυματισμό που υπέστη στον αγώνα με την Σεβίλλη.

Ο 18χρονος μέσος των «μπλαουγκράνα», αποχώρησε στο 71ο λεπτό από το href="https://www.gazzetta.gr/football/la-liga/article/1569269/sevilli-mpartselona-0-2-2i-sovari-niki-sti-sezon-2i-sti-la-liga-kai-sto-2-apo-tin-koryfi-vids" target="_blank"> ματς με τη Σεβίλλη και χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει πατερίτσες για να φύγει από το γήπεδο, μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του δεν ήταν ενθαρρυντικά, καθώς έδειξαν ότι θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον δύο εβδομάδες εξαιτίας του προβλήματος στο πέλμα στο αριστερό του πόδι.

Ετσι, ο Ρόναλντ Κούμαν δεν θα τον έχει στη διάθεσή του στη ρεβάνς του Κυπέλλου με την Σεβίλλη την Τετάρτη (03/03), με την Οσασούνα στο πρωτάθλημα το Σάββατο (06/03) αλλά φυσικά και στον επαναληπτικό αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν, στο Παρίσι για τους «16» του Champions League.

Αν όλα κυλήσουν ομαλά με την αποθεραπεία του, τότε ο Πέδρι ενδέχεται να επιστρέψει στα γήπεδα για τον αγώνα με την Ρεάλ Σοσιεδάδ στις 21 Μαρτίου.

class="twitter-tweet">

dir="ltr" lang="en">BREAKING NEWS

Test confirm that href="https://twitter.com/Pedri?ref_src=twsrc%5Etfw" rel="sponsored nofollow">@Pedri is out after pulling the soleus muscle in his left leg href="https://t.co/WLtE5Zwe29" rel="sponsored nofollow">pic.twitter.com/WLtE5Zwe29

FC Barcelona (@FCBarcelona) href="https://twitter.com/FCBarcelona/status/1365973157245517828?ref_src=twsrc%5Etfw" rel="sponsored nofollow">February 28, 2021

Διαβάστε επίσης:

 

LA LIGA Τελευταία Νέα