Σουάρες: «Η Μπαρτσελόνα δεν με σεβάστηκε, μου είπαν πως πρέπει να φύγω γιατί είμαι αρκετά μεγάλος»

Κώστας Τόπας
Σουάρες: «Η Μπαρτσελόνα δεν με σεβάστηκε, μου είπαν πως πρέπει να φύγω γιατί είμαι αρκετά μεγάλος»

bet365

Τα παράπονα του εξέφρασε ο Λουίς Σουάρες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα μετά από έξι χρόνια γεμάτα τίτλους, αλλά και για το γεγονός ότι οι «μπλαουγκράνα» δεν τον σεβάστηκαν.

Ο 34χρονος επιθετικός μετακόμισε στη Μαδρίτη και όπως δείχνουν οι αριθμοί συνεχίζει το έργο που… υπηρετεί εδώ και εννιά χρόνια. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Ουρουγουανός όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει κατέβει κάτω από 15 γκολ ανά σεζόν. Αυτό δείχνει και τη διάρκειά του στο κορυφαίο επίπεδο.

Κάθε χρόνο τόσο αποδεικνύει πόσο δεινός σκόρερ είναι. Αδιαμφισβήτητα η καλύτερη του σεζόν ήταν με τα χρώματα της Μπαρτσελόνα την σεζόν 2015/16 όταν σκόραρε 59 (!) φορές για όλες τις διοργανώσεις.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «France Football», ο Ουρουγουανός στράικερ εξέφρασε τα παράπονα του σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο αποχώρησε από τους «μπλαουγκράνα», τονίζοντας πως δεν τον σεβάστηκαν.

«Αυτό που ειλικρινά με ενόχλησε είναι ότι μου είπαν πως είμαι πολύ μεγάλος και ότι πλέον δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω σε υψηλό επίπεδο και να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της ομάδας. Αυτό δεν μου άρεσε. Αν δεν είχα κάνει τίποτα για τρεις ή τέσσερις σεζόν, θα το καταλάβαινα. Ομως κάθε χρόνο στην Μπαρτσελόνα σε κάθε σεζόν πετύχαινα περισσότερα από 20 γκολ. Είχα πάντα καλά νούμερα, ακριβώς πίσω από τον Μέσι. Στην Μπάρτσα οι συνθήκες έχουν αλλάξεις. Ο σύλλογος χρειαζόταν αλλαγές και το καταλαβαίνω. Το μόνο πράγμα που με ενόχλησε ήταν ο τρόπος που έφυγα. Νομίζω ότι άξιζα κάποιο σεβασμό.

Ήταν μια απόφαση που δεν μπορούσα να αποτρέψω. Ένιωσα ότι δεν με υπολόγιζαν πλέον, οπότε με υπερηφάνεια είπα στον εαυτό μου ότι θα συνεχίσω να δείχνω τι αξίζω. Γι 'αυτό η ιδέα και πήγα σε μία ομάδα όπως η Ατλέτικο», ήταν τα λόγια του Λουίς Σουάρες.

Διαβάστε επίσης:

 

LA LIGA Τελευταία Νέα