Μπενζεμά για τη δίκη: «Πόσο θα διαρκέσει αυτή η φάρσα;» (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Μπενζεμά για τη δίκη: «Πόσο θα διαρκέσει αυτή η φάρσα;» (pic)

bet365

Ο Καρίμ Μπενζεμά δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι πέντε χρόνια μετά το θέμα στο οποίο ενεπλάκη για τον εκβιασμό του Βαλμπουενά, καλείται να παραστεί στο ποινικό δικαστήριο...

Ολυμπιακός - Μπάγερν Μονάχου: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Τα μεγάλα παιχνίδια βρίσκονται εδώ. |21+

Ο Γάλλος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης είχε βρεθεί σε σοβαρούς μπελάδες μετά το σκάνδαλο με το ροζ βίντεο του Βαλμπουενά και τον εκβιασμό που ασκούσαν στον νυν αστέρα του Ολυμπιακού για να μη βγει στην επιφάνεια.

Ο Μπενζεμά μέσω κοινού γνωστού είχε μιλήσει στον Βαλμπουενά και φερόταν να έχει βοηθήσει τον εκβιαστή να έρθει σε επαφή με το «θύμα» της υπόθεσης.

Έχοντας συλληφθεί τότε, έχοντας αποκτήσει μια μαύρη κηλίδα στην καριέρα και τη ζωή του και έχοντας αφήσει πίσω όλη αυτή την ιστορία ενημερώθηκε ότι πλέον θα πρέπει να βρεθεί στο ποινικό δικαστήριο των Βερσαλλιών.

«Πόσο θα κρατήσει όλη αυτή η φάρσα;» έγραψε ο Μπενζεμά στα social media...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα