Θεμπάγιος: «Θέλω να ξαναγυρίσω στη Ρεάλ»

Κώστας Τόπας
Θεμπάγιος: «Θέλω να ξαναγυρίσω στη Ρεάλ»

bet365

Την επιθυμία του να φορέσει κάποια στιγμή ξανά τη φανέλα της Ρεάλ, εξέφρασε ο Ντάνι Θεμπάγιος.

Ο Ισπανός μέσος το καλοκαίρι του 2019 αποκτήθηκε από την Άρσεναλ, με τη μορφή δανεισμού από την Ρεάλ. Ωστόσο, οι ευκαιρίες που πήρε από τον Ουνάι Έμερι ήταν ελάχιστες.

Με την έλευση όμως του Μικέλ Αρτέτα, η κατάσταση άλλαξε ριζικά για τον Θεμπάγιος καθώς ταίριαξε απόλυτα στα πλάνα του 38χρονου Ισπανού τεχνικού. Αλλά όχι για πολύ καθώς η παραμονή του 24χρονου μέσου στο Νησί δεν έχει συνδυαστεί με τη συνέχεια των καλών περσινών του εμφανίσεων.

Μάλιστα, μετά την απόκτηση του Πάρτει αλλά την εμπιστοσύνη του Αρτέτα στον Ελνένι, ο Θεμπάγιος δυσκολεύεται να πάρει ξανά φανέλα βασικού και όπως όλα δείχνουν θα ενεργοποιηθεί η οψιόν του το καλοκαίρι.

Πάντως από την πλευρά του ο παίκτης σε συνέντευξή του στην «Cadena Ser», τόνισε πως επιθυμία του είναι να φορέσει ξανά τη φανέλα της Ρεάλ.

«Για τη Ρεάλ, η έλευση του Ζιντάν έχει κάνει σε όλους καλό. Κάθε προπονητής έχει την προτίμηση του σε παίκτες. Εμένα μου είπε ότι χρειαζόμουν να παίξω και να έχω χρόνο συμμετοχής. Ήταν ξεκάθαρος μαζί μου. Υπέγραψα ένα μεγάλο συμβόλαιο με τη Ρεάλ κι έχω ακόμα 2,5 χρόνια. Στόχος μου είναι να πετύχω στην Άρσεναλ, αλλά η ευχή μου είναι να ξαναφορέσω τη φανέλα της Ρεάλ»

 

LA LIGA Τελευταία Νέα