Στην Ρεάλ θέλουν τον Αλάμπα ως αντικαταστάτη του Ράμος

Κώστας Τόπας
Στην Ρεάλ εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησης του Νταβίντ Αλάμπα, ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την Μπάγερν, ως αντικαταστάτη του Σέρχιο Ράμος στο κέντρο της άμυνας.

Σέρχιο Ράμος και Ρεάλ έχουν «κολλήσει» στις διαπραγματεύσεις και δεν αποκλείεται η υπόθεση να μην έχει... happy end. Οπως φαίνεται ο Ισπανός στόπερ γνωρίζει για το πολύ θερμό ενδιαφέρον ομάδας από την Premier League και φέρεται να εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο μετακόμισης του στο Νησί, στο τέλος της σεζον.

Ετσι, ο Ζινεντίν Ζιντάν προετοιμάζεται για την μετά... Ράμος εποχή στην άμυνα της Ρεάλ και φαίνεται να έχει βρει τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον εμβληματικό αρχηγό των «μερένγκες». Ο λόγος για τον Νταβίντ Αλάμπα, ο οποίος από τον Γενάρη είναι ελεύθερος να μιλήσει με όποια ομάδα επιθυμεί και το καλοκαίρι να αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου.

Σύμφωνα με την «AS», οι Μαδριλένοι θεωρούν πως ο παίκτης είναι ιδανική περίπτωση για να καλύψει κενό που θα αφήσει ο Ράμος στο κέντρο της άμυνας και δεν αποκλείεται το προσεχές διάστημα να τον προσεγγίσουν ώστε να ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις.

Βέβαια, το έργο τους δεν είναι εύκολο καθώς ο Αλάμπα είναι περιζήτητος στην Ευρώπη, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και για την Γιουβέντους να παραμονεύουν για την απόκτησή του.