Οσασούνα – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-3: Ο Ζοάο Φέλιξ την οδηγεί (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Οσασούνα – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-3: Ο Ζοάο Φέλιξ την οδηγεί (vid)

bet365

Την Τρίτη, ο Ζοάο Φέλιξ έβαλε ντρομπλέτα και το επανάλαβε στην Οσασούνα, φτιάχνοντας το πέρασμα (1-3) της Ατλέτικο Μαδρίτης, που με ματς λιγότερο βρίσκεται στο -2 από την κορυφή της La Liga.

Από τότε που αποκτήθηκε πριν δύο καλοκαίρια, η γκρίνια για την αναποτελεσματικότητά του ή για τον αναποτελεσματικό τρόπο που τον χρησιμοποιεί ο Ντιέγο Σιμεόνε, είναι διαρκής. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα ο Ζοάο Φέλιξ αρχίζει και βγαίνει μπροστά ως πρωταγωνιστής. Ειδικά σε αυτές τις ύστατες λίγες μέρες τα έκανε όλα σχεδόν τέλεια. Αφού έβαλε δύο γκολ στη Ζάλτσμπουργκ την Τρίτη, επανέλαβε την ντομπλέτα και στην έδρα της Οσασούνα, οδηγώντας την Ατλέτικο Μαδρίτης στο πέρασμα με 1-3.

Ο Πορτογάλος επιθετικός βρήκε αρχικά δίχτυα με πέναλτι (43') και από κοντά (69') έκανε το 0-2. Εχασε μάλιστα την ευκαιρία για το πρώτο του χατ τρικ, καθώς ενδιάμεσα αστόχησε σε πέναλτι (48'). Ο Μπούντιμιρ μείωσε (80'), αλλά ο Τορέιρα στο φινάλε (88') με το πρώτο γκολ του στην Ισπανία καθάρισε το τρίποντο για τους Ροχιμπλάνκος, οι οποίοι ανέβηκαν στο -2 από την κορυφή και τη Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας και ματς λιγότερο.

Οσασούνα (Χακόμπα Αρασάτε): Ερέρα, Ρονκάλια (84' Βιδάλ), Ουνάι Γκαρθία, Νταβίδ Γκαρθία, Οϊερ (59' Τορό) Πέρεθ, Ρούμπεν Γκαρθία, Μονκαγιόλα, Αντριάν (68' Μπούντιμιρ), Γιόνι (68' Τόρες), Γκαγιέγο (68' Μπάρχα)

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Σάβιτς, Χιμένες, Ερμόσο, Τρίπιερ, Κόκε, Ερέρα, Βιτόλο, Κορέα (86' Λεμάρ), Γιορέντε, Ζοάο Φέλιξ (85' Τορέιρα).

 

LA LIGA Τελευταία Νέα