Βαλένθια: Οι παίκτες παρακαλούν τον Χάβι Γκράθια να μην παραιτηθεί!

Βαλένθια: Οι παίκτες παρακαλούν τον Χάβι Γκράθια να μην παραιτηθεί!

Gazzetta team
Βαλένθια: Οι παίκτες παρακαλούν τον Χάβι Γκράθια να μην παραιτηθεί!

bet365

Η Βαλένθια δεν έκανε ΟΥΤΕ ΜΙΑ μεταγραφή και ο προπονητής Χάβι Γκράθια σκέφτεται σοβαρά να παραιτηθεί, με τους ποδοσφαιριστές να τον παρακαλούν να μην το κάνει.

Ο Χάβι Γκράθια νόμιζε ότι τα είχε... δει όλα στην Ελλάδα, με τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου στα χαρτιά και τα όσα... ιδιαίτερα έζησε και τους λίγους μήνες που ήταν στο τιμόνι της Κέρκυρας. Αμ δε!

Ο 50χρονος προπονητής ανέλαβε το καλοκαίρι την Βαλένθια με όνειρα χίλια, τα οποία όμως φρόντισε να διαλύσει ο, μεγιστάνας κατά τα άλλα, ιδιοκτήτης Πίτερ Λιμ, ο οποίος επέλεξε τη φετινή σεζόν για να βγάλει πολλά από τα χαμένα.

Πως; Παραχώρησε Ντάνι Παρέχο και Φρανσίς Κοκλέν στην γειτόνισσα Βιγιαρεάλ, τον Φεράν Τόρες στην Μάντσεστερ Σίτι και τον Ροδρίγο στη Λιντς (συνολικά έβαλε στα ταμεία περί τα 60 εκατομμύρια ευρώ), ενώ άφησε ελεύθερο τον Εζεκιέλ Γκαράι.

Ποιους πήρε στον αντίποδα; Το απόλυτο... μηδέν! Απογοητευμένος, ο Γκράθια βρίσκεται μια ανάσα από την παραίτηση, αφού εδώ και ημέρες παραπονιέται δημοσίως (και όχι άδικα) για το πολύ ελλιπές ρόστερ.

Πριν από την σημερινή (06/10) προπόνηση, ο Γκράθια μίλησε με τους παίκτες και τους είπε ότι εκκρεμεί συνάντηση με τον πρόεδρο Ανίλ Μούρτι, προκειμένου να του δοθούν εξηγήσεις για το γεγονός ότι δεν έγιναν μεταγραφές.

Παρ' ότι δεν είπε στους παίκτες ότι προτίθεται να παραιτηθεί, η φήμη έχει... φουντώσει στην πόλη, με πολλούς ποδοσφαιριστές να τον παρακαλούν να μείνει, αφού θεωρούν κομβικές την παρουσία και την δουλειά του, ώστε να προχωρήσει η ομάδα, ακόμα και χωρίς μεταγραφές.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα