Ατλέτικο Μαδρίτης: Το (απίθανο;) όνειρο για Μέσι (vid)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ατλέτικο Μαδρίτης: Το (απίθανο;) όνειρο για Μέσι (vid)

bet365

Η παρουσία του Λουίς Σουάρες στην Ατλέτικο, ένα τρολάρισμα του Θερέβο στην Μπαρτσελόνα και το γεγονός ότι ο Μέσι μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι, κάνει τους Ισπανούς να αναρωτιούνται πόσο απίθανο είναι το όνειρο να μετακομίσει ο Αργεντινός στη Μαδρίτη!

Σε άρθρο της, η Marca, στέκεται στην πιθανότητα να μετακομίσει ο Λιονέλ Μέσι από τη Βαρκελώνη στη Μαδρίτη για την Ατλέτικο.

Ενα σενάριο το οποίο έχει αρχίζει να... παίζει από τη στιγμή που ον Λουίς Σουάρες πάτησε το πόδι του στο «Wanda Metropolitano».

«Ενα αντίο σήμερα θα έμοιαζε με τρέλα, αστείο, ένα όνειρο που δεν μπορεί να συνέβη ή απλά να αποτελεί ουτοπία.

Ετσι, όπως συνέβη πριν έναν μήνα και κάτι, όταν ο Σιμεόνε είχε βάλει το όνομα του Λουίς Σουάρες στο τραπέζι», έτσι ξεκινάει το άρθρο του ο Ισπανός δημοσιογράφος το οποίο έχει τίτλο «Το (απίθανο;) όνειρο της Ατλέτικο για το επόμενο καλοκαίρι: Να ντύσει ξανά τον Μέσι στα ροχιμπλάνκο».

Το γεγονός ότι ο Αργεντινός σούπερ σταρ μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι, οι κάκιστες σχέσεις του με τον Μπαρτομέου κι όχι μόνο από τη διοίκηση της ομάδας αλλά και η παρουσία του αδερφικού του φίλου, Λουίς Σουάρες στην Ατλέτικο έχει δώσει ήδη πιθανότητα στο όνειρο.

Ενα άλλο γεγονός από το οποίο πιάνονται στο άρθρο - και φυσικά δεν έχει καμία υπόσταση - είναι ότι το 2009 ο Μέσι είχε φορέσει τη φανέλα της Ατλέτικο κατά τη διάρκεια ενός φιλανθρωπικού αγώνα που διοργάνωσε το ίδρυμα του Μάξι Ροντρίγκες.

Από την άλλη, είναι κι ατάκα του προέδρου της Ατλέτικο, Ενρίκε Θερέθο, ο οποίος στις σχετικές φήμες απάντησε, τρολάροντας την Μπαρτσελόνα λέγοντας:

«Αν θέλει να παίξει με τον Σουάρες εδώ είμαστε. Με ενθουσιασμό όλα είναι πιθανά».

Τα όνειρα δεν κοστίζουν, εξάλλου. Αν και στην προκειμένη περίπτωση, το συγκεκριμένο όνειρο μοιάζει να είναι... απλησίαστο.

Ακόμη κι ο Μέσι τελικά να αποχωρήσει το επόμενο καλοκαίρι θα υπάρχει η Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα κι η Παρί του Νεϊμάρ που δεν θα αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη!

To ματς Φίλοι Μαξ Ροντρίγκες - Φίλοι Ζανέτι το 2009 και το γκολ του Μέσι με την φανέλα της Ατλέτικο:

 

LA LIGA Τελευταία Νέα