Μπαρτσελόνα: Ο Μπαρτομέου ανησυχεί για όσα θα πει ο Σουάρες!

Κώστας Ζάλιαρης
Μπαρτσελόνα: Ο Μπαρτομέου ανησυχεί για όσα θα πει ο Σουάρες!

bet365

Ο Λουίς Σουάρες εντός της ημέρας θα παραθέσει αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου για τα έξι χρόνια στη Μπαρτσελόνα και ο Ζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου εμφανίζεται ιδιαίτερα ανήσυχος απ' όσα ενδεχομένως θα πει ο Ουρουγουανός.

Από το βράδυ της Τετάρτης είναι πλέον ολοκληρωμένη η μεταγραφή του Ουρουγουανού στην Ατλέτικο Μαδρίτης για τα επόμενα δυο χρόνια έναντι 6 εκατομμυρίων ευρώ.

Η περίπτωση του Σουάρες ήταν ακόμα μια που μόνο εύκολη δεν αποδείχθηκε και χρειάστηκε αρκετές πιέσεις από πλευράς ποδοσφαιριστή για να καταφέρει να φύγει και να συνεχίσει την καριέρα του στους «ροχιμπλάνκος».

Λόγω της προσφοράς του στο κλαμπ, οι «μπλαουγκράνα» αποφάσισαν να του κάνουν μια μίνι αποχαιρετιστήρια εκδήλωση κι εκείνος να μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου, ωστόσο, ο Ζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου εμφανίζεται ανήσυχος...

Σύμφωνα με το «El chiringuito», ο ισχυρός άνδρας της Μπαρτσελόνα δεν ξέρει τι να περιμένει από τον Σουάρες και πόσα μπορεί να πει εκείνος αν ερωτηθεί από τους δημοσιογράφους για το εσωτερικό της ομάδας...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα