Πουτς – Μπαρτσελόνα: Η πρώτη «παράσταση» κόντρα στη Μίλαν που «τρέλανε» τον Γκατούζο (vid)

Gazzetta team
Πουτς – Μπαρτσελόνα: Η πρώτη «παράσταση» κόντρα στη Μίλαν που «τρέλανε» τον Γκατούζο (vid)

bet365

Έναν χρόνο πριν, ο Ρίκι Πουτς έκανε επίδειξη δυνατοτήτων με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα σε φιλικό απέναντι στη Μίλαν, υποχρεώνοντας τον Τζενάρο Γκατούζο να τον αποθεώσει δημόσια.

Το καλοκαίρι του 2019, η Μίλαν αντιμετώπισε την Μπαρτσελόνα σε φιλικό, επικράτησε, μάλιστα, με γκολ του Αντρέ Σίλβα, αλλά ο Τζενάρο Γκατούζο είχε μάτια μόνο για έναν παίκτη από αυτό το ματς.

Ο Ρίκι Πουτς είχε αξιοποιήσει πλήρως την πρώτη από τις ευκαιρίες που θα έπαιρνε στη σεζόν με τους Μπλαουγκράνα και είχε εκθαμβωτική παρουσία, σε σημείο που ο τότε τεχνικός της Μίλαν και νυν της Νάπολι, δεν στάθηκε σε τίποτα άλλο παρά μόνο στην εμφάνισή του με το τέλος του ματς.

«Ο Ρίκι είναι θέαμα. Με εντυπωσιάζει να βλέπω παίκτες που ακόμα έχουν παιδική φάτσα, να χειρίζονται έτσι τη μπάλα, αισθάνονται το ποδόσφαιρο εσωτερικά, είναι κάτι σαν ποίηση. Είχα ακούσει να μιλούν για αυτόν εδώ και καιρό, είναι κάτι που δεν μπορείς να αντιγράψεις σε άλλη ομάδα. Δεν βασίζουν αυτό που κάνουν σε τακτικό μοντέλο, αλλά σε μια κοινή ιδέα, τους ζηλεύω λίγο για τη σχολή τους», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά και αυτή ήταν μόνο η αρχή των εντυπώσεων που θα προκαλούσε ο 20χρονος Ισπανός, ο οποίος ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν με 12 συμμετοχές και 2 ασίστ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα