Η Ρεάλ θέλει να βάλει στα ταμεία της 100 εκατομμύρια ευρώ από πωλήσεις (pic)

Η Ρεάλ θέλει να βάλει στα ταμεία της 100 εκατομμύρια ευρώ από πωλήσεις (pic)

Κώστας Τόπας
Η Ρεάλ θέλει να βάλει στα ταμεία της 100 εκατομμύρια ευρώ από πωλήσεις (pic)

bet365

Η Ρεάλ θα προσπαθήσει, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, να πουλήσει αρκετούς ποδοσφαιριστές από το ρόστερ της, προκειμένου να βάλει στα ταμεία της χρήματα και να ισορροπήσει τη ζημιά, που δημιούργησε η πανδημία του Covid-19.

Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της Τρίτης (28/07) της «AS» η Ρεάλ θέλει να αποφέρει πωλήσεις άνω των 100 εκατομμυρίων ευρώ και για να το πετύχει αυτό, βγάζει στο «σφυρί» τέσσερις νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Ο αμυντικός Ασράφ Χακίμι, έχει ήδη ενταχθεί στην Ιντερ, έναντι 40 εκατομμυρίων ευρώ, μετά από τη διετή περίοδο δανεισμού του στην Μπορούσια Ντόρτμουντ. Οπως επίσης και ο Χαβιέρ Σάντσεθ, δεν θα ανήκει πλέον στο δυναμικό των Μαδριλένων, καθώς συμφώνησε με την Ρεάλ Βαγιαδολίδ.

Οι «μερένγκες» στοχεύουν επίσης στην πώληση των Μπόρχα Μαγιοράλ, Οσκαρ Ροντρίγκεθ, Μαριάνο Ντίαζ και Σέρχιο Ρεγκιλόν. Ο πρώτος, έχει περάσει τις δύο τελευταίες σεζόν ως δανεικός στη Λεβάντε και το τελευταίο διάστημα η Χετάφε, παρακολουθεί την περίπτωση για την απόκτηση του, με κανονική μεταγραφή.
Οι Ροντρίγκεθ και Ρεγκιλόν, εντυπωσίασαν φέτος με τη Λεγανές και την Σεβίλλη, αντίστοιχα και ήδη στα γραφεία της Ρεάλ, έχουν έρθει προτάσεις γι' αυτούς τους δύο ποδοσφαιριστές. Οσον αφορά τον Μαριάνο Ντίαζ, δεν έχει βρεθεί κάποια ομάδα, η οποία να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του.
Οι Μαδριλένοι, επιθυμούν την πώληση των συγκεκριμένων παικτών, ώστε να βάλουν στα ταμεία τους αρκετά χρήματα και ο Ζινεντίν Ζιντάν, να ξεκινήσει την δημιουργία της νέας Ρεάλ, για την επόμενη σεζόν.
 

LA LIGA Τελευταία Νέα