Ξέσπασε ο Ντάνι Αλβες κατά της Ρεάλ και της διαιτησίας (pic & vid)

Κώστας Τόπας
Ξέσπασε ο Ντάνι Αλβες κατά της Ρεάλ και της διαιτησίας (pic & vid)

bet365

Μπορεί πλέον, ο Ντάνι Αλβες, να μην αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα, ωστόσο ένα μαρκάρισμα του Ράμος στο ματς με την Μπιλμπάο, ήταν αρκετό για να ξεσπάσει ο Βραζιλιάνος αμυντικός κατά των Μαδριλένων.

Αρκετές ήταν οι διαμαρτυρίες από πλευράς Μπαρτσελόνα, για το αντικανονικό μαρκάρισμα το οποίο έκανε ο Σέρχιο Ράμος στον Ραούλ Γκαρσία στο ματς με την Μπιλμπάο. Ο ρέφερι της αναμέτρησης δεν έδειξε την άσπρη βούλα και αυτό προκάλεσε την αντίδραση πολλών.

Ο Ντάνι Αλβες, πρώην αμυντικός των «μπλαουγκράνα» ήταν ένας από αυτούς που σχολίασαν την επίμαχη φάση, αφήνοντας αιχμές για το πόσο οι υπόλοιπες ομάδες πρέπει να προσπαθούν πολύ παραπάνω, για να ξεπερνούν και τα εμπόδια των διαιτητών στους αγώνες.

«Κάποτε μας δίδαξαν ότι έπρεπε να κάνουμε πολύ περισσότερα από ό,τι κάνουμε ή δεν θα ήταν αρκετό για εμάς, και ήταν έτσι», τόνισε ο Βραζιλιάνος.

Βέβαια, ο Σέρχιο Ράμος, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ρωτήθηκε για το μαρκάρισμα στον Ραούλ Γκαρσία και απάντησε πως είχε καμία πρόθεση να πατήσει τον αντίπαλο του. «Είναι αλήθεια ότι τον πατάω αλλά έχω γυρισμένη την πλάτη μου και δεν το ήθελα. Δεν βλέπω τον Ραούλ Γκαρσία, οπότε δεν υπάρχει κάτι να πούμε περισσότερο»

 

LA LIGA Τελευταία Νέα