Ο αρχηγός της Βιγιαρεάλ επέστρεψε στα γήπεδα μετά από τρία χρόνια! (vids)

Ο αρχηγός της Βιγιαρεάλ επέστρεψε στα γήπεδα μετά από τρία χρόνια! (vids)

Κώστας Τόπας
Ο αρχηγός της Βιγιαρεάλ επέστρεψε στα γήπεδα μετά από τρία χρόνια! (vids)

bet365

Ο αρχηγός της Βιγιαρεάλ, Μπρούνο Σοριάνο κατάφερε να αγωνιστεί σε αναμέτρηση της ομάδας του, μετά από τρία χρόνια!

Μετά από 1128 ημέρες αποχής, ο καπετάνιος της Βιγιαρεάλ, Μπρούνο Σοριάνο, πάτησε και πάλι γήπεδο, μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί στο γόνατο το 2017. Κανείς δεν είχε πιστέψει πως ο 36χρονος αρχηγός της Βιγιαρεάλ, θα μπορούσε και πάλι να φορέσει το περιβραχιόνιο της ομάδας και να παίξει ποδόσφαιρο.

Παρ' όλα αυτά ο Σοριάνο, διέψευσε τους πάντες, και στην αναμέτρηση με την Σεβίλλη, πέρασε ως αλλαγή λίγα λεπτά πριν το τέλος, μετά από ένα τόσο μεγάλο διάστημα αποχής από τα γήπεδα. Ο μέσος του «κίτρινου υποβρυχίου» αμέσως μετά τη λήξη, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του λέγοντας χαρακτηριστικά πως είχε ονειρευτεί την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω τι να πω. Είναι τόσος καιρός που είχα να παίξω. Για μένα είναι πολύ σημαντικό που επέστρεψα μετά από τόση δουλειά. Είχα ονειρευτεί πολύ αυτή τη στιγμή. Είχα προσπαθήσει να επιστρέψω πολλές φορές και είναι σπουδαία ικανοποίηση για μένα και για όλους τους ανθρώπους που με βοήθησαν γι’ αυτή τη στιγμή. Ο σύλλογος, η οικογένειά μου, οι φίλαθλοι, όλοι βοήθησαν γι’ αυτή τη στιγμή».

Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές όπου ο Μπρούνο Σοριάνο, σκέφτηκε να βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα. «Υπήρχαν ορισμένες πολύ δύσκολες στιγμές και σκέφτηκα πως το καλύτερο θα ήταν να μην συνεχίσω. Ήταν δύσκολα, αλλά είμαι εδώ και θα προσπαθήσω να βοηθήσω σε ότι μου ζητηθεί».

Ετσι, ο Μπρούνο Σοριάνο, επέστρεψε στη δράση μετά από τρία χρόνια και ένα μήνα, αποδεικνύοντας πως στη ζωή τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα