Μπαρτσελόνα: Απέρριψε νέα πρόταση της Γιουνάιτεντ με 150 εκατομμύρια ευρώ για Φατί

Κώστας Τόπας
Μπαρτσελόνα: Απέρριψε νέα πρόταση της Γιουνάιτεντ με 150 εκατομμύρια ευρώ για Φατί

bet365

Νέο «όχι» είπε η Μπαρτσελόνα σε πρόταση που κατέθεσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για την απόκτηση του Ανσού Φατί, αυτή τη φορά ύψους 150 εκατομμυρίων ευρώ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχει βάλει στο στόχαστρο της τον νεαρό αστέρι της Μπαρτσελόνα, Ανσού Φατί. Για να τον κάνει δικό της προσπάθησε την πρώτη φορά να πείσει τους «μπλαουγκράνα», για την παραχώρηση του, με πρόταση ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ.

Αυτά τα χρήματα φάνηκε πως δεν ήταν αρκετά για την Μπάρτσα, η οποία είπε «όχι» στους «κόκκινους διαβόλους». Σε τέτοιες περιπτώσεις θα περίμενε κανείς από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να στρέψει αλλού το ενδιαφέρον της, στην μεταγραφική αγορά.

Κι όμως η Γιουνάιτεντ, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Metro», επανήλθε κι αυτή τη φορά με βελτιωμένη πρόταση, η οποία ανέρχεται στα 150 εκατομμύρια ευρώ. Το συγκεκριμένο ποσό φτάνει κοντά στην ρήτρα αποδέσμευσης που έχει ο Ανσού Φατί με την Μπαρτσελόνα, η οποία είναι στα 170 εκατομμύρια ευρώ.

Σε περίπτωση που ο 17χρονος επιθετικός πει το «ναι» και η Γιουνάιτεντ, αποφασίσει να καταβάλλει και τρίτη πρόταση αυτή τη φορά, πληρώνοντας ολόκληρη την ρήτρα, τότε το deal, δεν θα μπορέσει να χαλάσει.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα