Λιονέλ Μέσι: Ο GOAT δεν «μάσησε» από την αναβολή (pics & vids)

Λιονέλ Μέσι: Ο GOAT δεν «μάσησε» από την αναβολή (pics & vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Λιονέλ Μέσι: Ο GOAT δεν «μάσησε» από την αναβολή (pics & vids)

bet365

Πέρασαν 98 ημέρες, 90'+4' λεπτά ποδοσφαίρου, άλλαξε look, επέστρεψε στη δράση κι όμως ήταν σαν να μην είχε συμβεί τίποτα διαφορετικό. Ο Λιονέλ Μέσι απέναντι στη Μαγιόρκα έπιασε κορυφές, σκόραρε, μοίρασε δυο ασίστ και η αναβολή δεν τον άγγιξε καθόλου.

Η Superleague επέστρεψε με κορυφαίες αποδόσεις και ειδικά στοιχήματα

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ γνώριζε εξ αρχής πως όχι μονάχα ο διεθνής Τύπος, αλλά και ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης θα έχει το βλέμμα στραμμένο πάνω του με την επαναφορά της LaLigα έπειτα από τρεις μήνες.

Ο κόσμος τον στερήθηκε από τον περασμένο Μάρτιο λόγω του Covid-19 που συντάραξε την ανθρωπότητα και ανάγκασε τη ζωή να μπει σε μια παύση περίπου τριών μηνών.

Ωστόσο, το ποδόσφαιρο επιστρέφει σταδιακά, τα μεγάλα πρωταθλήματα ξαναμπαίνουν στο γήπεδο και ο Μέσι ήταν παρών από την πρώτη κιόλας ημέρα της επανέναρξης, για να προκαλέσει χαμόγελα.

Τόσο στους οπαδούς, όσο και στους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα που είδαν ότι ο αρχηγός τους είναι αποφασισμένος να πάρει την ομάδα από το χέρι για να την οδηγήσει στην κατάκτηση του τίτλου και να μην υπάρξει κίνδυνος από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Δυο ασίστ, ένα γκολ, μια «ποδιά» και αρκετές ενέργειες είχε στον λογαριασμό του ο βραχύσωμος «μάγος» στο ματς του Σαββάτου που ολοκληρώθηκε με το επιβλητικό και άνετο 4-0 για τους «μπλαουγκράνα» απέναντι στη Μαγιόρκα.

Ο Λιονέλ Μέσι, περίμενε 98 ημέρες και 90'+4' αγωνιστικά λεπτά μετά την επιστροφή της LaLiga για να βρει δίχτυα με το δεξί πόδι και με τη βοήθεια μικρής κόντρας που έστειλε τη μπάλα στο βάθος της αντίπαλης εστίας διαμορφώνοντας το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Παράλληλα, ήταν εκείνος που «έφτιαξε» τα γκολ των Μπρέιθγουεϊτ (που θα ονειρεύεται για πολύ καιρό τη στιγμή που ο Μέσι του «σέρβιρε» γκολ στην καριέρα του) και Ζόρντι Άλμπα για το δεύτερο και το τρίτο τέρμα της ομάδας του Κίκε Σετιέν στο «Iberostar Estadi».

Ο Αργεντινός είναι πλέον ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που έχει καταφέρει να πετύχει 20+ γκολ σε 12 διαδοχικές αγωνιστικές περιόδους στη LaLiga, αφού, φτάνοντας στην 20άρα, έγινε κάτοχος του ρεκόρ και φυσικά αποσπάστηκε στο +6 από τον Καρίμ Μπενζεμά στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ για φέτος.

Παράλληλα, του ανήκει η κορυφή και για το κομμάτι των ασίστ στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, μετρώντας πλέον 14. Το σύνολο της συμβολής του στα τέρματα της Μπαρτσελόνα φτά νει στα 34 και προς το παρόν, έχοντας εκμεταλλευτεί και το γεγονός πως στη Serie A δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα, «έπιασε» τον Τσίρο Ιμόμπιλε στην κορυφή των παικτών με τη μεγαλύτερη συνεισφορά σε γκολ για τις ομάδες τους στα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ο φορ της Λάτσιο σταμάτησε στα 34 (27 γκολ + 7 ασίστ) πριν από την πανδημία και τώρα τον ισοφάρισε ο Μέσι, ξεπερνώντας τους Τίμο Βέρνερ (33 στη Λειψία), Τζέιντον Σάντσο (33 στη Ντόρτμουντ) και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (33 στην Μπάγερν έχοντας απουσιάσει από το παιχνίδι του Σαββάτου με την Γκλάντμπαχ).

Μπορεί να ξύρισε το μούσι, μπορεί να θυμίζει έναν πιο... νεανικό εαυτό στο look, όμως, ο Λιονέλ Μέσι παρέμεινε ίδιος και απαράλλαχτος στα πράγματα που μπορεί να κάνει στο γήπεδο. 98 μέρες μετά κι όμως... δεν είχε περάσει ούτε μια μέρα για εκείνον...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα