Σκαλόνι: «Ο Λαουτάρο πρέπει να είναι βασικός στη Μπαρτσελόνα»

Κώστας Τόπας
Σκαλόνι: «Ο Λαουτάρο πρέπει να είναι βασικός στη Μπαρτσελόνα»

bet365

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες, εκτός απροόπτου το καλοκαίρι θα μετακομίσει στη Βαρκελώνη, ώστε να φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Sportingbet.gr: Ακόμα περισσότερες επιλογές για το κουπόνι σου |21+

Αίσιο τέλος φαίνεται πως έχει η μεταγραφή του Λαουτάρο Μαρτίνες στη Μπαρτσελόνα, καθώς απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του από την Ιντερ.

Ο προπονητής της εθνικής Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι τοποθετήθηκε για αυτό το σίριαλ μεταγραφής του Λαουτάρο Μαρτίνες στη Μπάρτσα, τονίζοντας πως θα πρέπει να θυσιαστεί ώστε να κερδίσει μία θέση στο βασικό σχήμα των «μπλαουγκράνα».

«Θα ήθελα σε περίπτωση που ο Λαουτάρο καταλήξει στη Μπαρτσελόνα, να παίζει τακτικά. Αλλά μπορεί να κερδίσει θέση βασικού γιατί είναι νέος και τρέχει και για τους υπόλοιπους συμπαίκτες του μέσα στο γήπεδο. Θα πρέπει να θυσιαστεί για να είναι καλός. Αμα το καταφέρει θα "αναγκάσει" τον προπονητή του να του δίνει φανέλα βασικού».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα