Μπαρτσελόνα: Στέλνει Κουτίνιο στην Τσέλσι για να πάρει Καντέ (pic)

Κώστας Τόπας
Μπαρτσελόνα: Στέλνει Κουτίνιο στην Τσέλσι για να πάρει Καντέ (pic)

bet365

Η Μπαρτσελόνα έχει αρχίσει ήδη τον μεταγραφικό της σχεδιασμό για τη νέα σεζόν, έχοντας ως κύρια προτεραιότητα έναν ποδοσφαιριστή για τον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Οι «μπλαουγκράνα» εκτός απροόπτου θα παραχωρήσουν το καλοκαίρι τους Ράκιτις και Βιδάλ. Τόσο ο Κροάτης όσο και ο Χιλιανός δεν κατάφεραν να αντεπεξέλθουν στις προσδοκίες του συλλόγου και όλα δείχνουν πως τη νέα σεζόν δεν θα βρίσκονται στο ρόστερ.

Γι' αυτό και η διοίκηση έχει αρχίσει το μεταγραφικό σαφάρι, ώστε να φέρει στην Βαρκελώνη έναν ποδοσφαιριστή όπου θα μπορεί να στηριχτεί πάνω του η ομάδα στον άξονα.

Αυτός ο παίκτης ακούει στο όνομα Νγκολό Καντέ. Ο 29χρονος μέσος της Τσέλσι, σύμφωνα με τη Mundo Deportivo, θεωρείται ο ιδανικός γι' αυτή τη θέση στην Μπαρτσελόνα.

Ωστόσο, οι διαπραγματεύσεις με την Τσέλσι δεν θα είναι εύκολες, καθώς ο Γάλλος θεωρείται ως ένας από τους κορυφαίους του πλανήτη, στη συγκεκριμένη θέση.

Ετσι, η διοίκηση της Μπαρτσελόνα είναι πρόθυμη να ρίξει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων τον Φελίπε Κουτίνιο, ο οποίος θα επιστρέψει μετά από το δανεισμό του στην Μπάγερν. Ωστόσο, θέση στο ρόστερ δεν φαίνεται πως θα έχει ούτε την επόμενη σεζόν γι' αυτό και θα προταθεί να μετακομίσει στην Τσέλσι, ως έμψυχο αντάλλαγμα.

Ο σύλλογος της Αγγλίας πάντως βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις για την απόκτηση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού.

Η Μπαρτσελόνα δεν είναι η μοναδική ομάδα, η οποία «παίζει» για την απόκτηση του Καντέ, καθώς η Ρεάλ καραδοκεί κι αυτή για την απόκτηση του έμπειρου μέσου των «μπλε».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα