Λεβαντόφσκι: «Ο Κριστιάνο μου είχε ζητήσει να πάω στη Ρεάλ»

Gazzetta team
Λεβαντόφσκι: «Ο Κριστιάνο μου είχε ζητήσει να πάω στη Ρεάλ»

bet365

Το «ψηστήρι» του Κριστιάνο Ρονάλντο για να τον ενισχύσει στη Ρεάλ Μαδρίτης αποκάλυψε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, εξηγώντας τους λόγους που… γείωσε τον Πορτογάλο σταρ.

Virtual Sports* που ξεχωρίζουν για τα καταπληκτικά γραφικά τους. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Όταν αποχώρησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης με προορισμό τη Γιουβέντους, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδειξε να έχει στερέψει από κίνητρο και φιλοδοξίες στο κλαμπ. Η κατάσταση, όμως, θα μπορούσε να ήταν εκ διαμέτρου αντίθετη, αν έναν χρόνο πριν, το 2017, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είχε πάρει την απόφαση να αφήσει την Μπάγερν Μονάχου και να ενώσει τις δυνάμεις του με τον Πορτογάλο.

Σε συνέντευξη του στην «Sport», ο Λέβα τοποθετήθηκε για την προσπάθεια του «CR7» αλλά και του Σέρχιο Ράμος να τον πείσουν να μεταγραφεί στη Βασίλισσα, θέτοντας ως προτεραιότητα τους Βαυαρούς, που ανήκουν επίσης στην ελίτ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

«Ναι, η αλήθεια είναι με προσέγγισαν για να τους ενισχύσω στη Ρεάλ. Θα μπορούσα να έχω μετακομίσει στην Ισπανία, ή σε άλλη χώρα και τεράστιο σύλλογο, όμως για μένα δεν αποτελεί το σημαντικότερο πράγμα. Βρίσκομαι ήδη σε ένα κορυφαίο κλαμπ, εδώ έφτασα στο μάξιμουμ επίπεδο μου και θέλω να συνεχίσω να προσφέρω το καλύτερο», ήταν η ειλικρινής απάντηση του Πολωνού σούπερ στράικερ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα