Κορονοϊός – La Liga: Θερμομέτρηση των παικτών κάθε δώδεκα ώρες και ενοικίαση μηχανημάτων γυμναστικής

Gazzetta team
Κορονοϊός – La Liga: Θερμομέτρηση των παικτών κάθε δώδεκα ώρες και ενοικίαση μηχανημάτων γυμναστικής

bet365

Οι οδηγίες των γυμναστών που μετατρέπουν σε μικρά γυμναστήρια τα σπίτια των παικτών, από τους οποίους οι γιατροί ζητούν έλεγχο των συμπτωμάτων και, κυρίως, του βάρους.

Με το Cash Out* κλείνεις το στοίχημα σου νωρίτερα. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Η Ισπανία είναι η δεύτερη ευρωπαϊκή χώρα μετά την Ιταλία σε θύματα από τον κορονοϊό και οι ποδοσφαιρικές ομάδες δίνουν τον δικό τους αγώνα, προκειμένου οι παίκτες να παραμείνουν υγιείς και ετοιμοπόλεμοι, για όταν (με το καλό) καταστεί δυνατή η επανέναρξη των πρωταθλημάτων.

Μέσω γκρουπ στο WhatsApp γίνεται η επικοινωνία μέσω των γιατρών και των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι υποχρεούνται να μετρούν την θερμοκρασία τους κάθε δώδεκα ώρες και να μοιράζονται τα αποτελέσματα με το γκρουπ, έστω και αν κάποιοι προτιμούν να το κάνουν ιδιωτικά με τον εκάστοτε γιατρό.

Υπάρχουν ακόμα ομάδες που δεν έχουν καταφέρει να κάνουν τα τεστ στους ποδοσφαιριστές για να διαπιστώσουν αν υπάρχουν και άλλα θετικά κρούσματα στον ιό Covid-19, με τον μεγαλύτερο προβληματισμό να υπάρχει για το βάρος, γι' αυτό και οι παίκτες υποχρεούνται να στέλνουν σχετικά στοιχεία και φωτογραφίες δύο φορές την ημέρα, ώστε να μην... ξεφύγει η κατάσταση.

Προς αυτή την κατεύθυνση και επειδή όλοι οι παίκτες δεν είναι Λιονέλ Μέσι ή Σέρχιο Ράμος για να έχουν ιδιωτικό γυμναστήριο στο σπίτι τους, οι ομάδες παρέχουν στους παίκτες στατικά ποδήλατα, βαράκια και μηχανήματα γυμναστικής.

Σε ομάδες της δεύτερης κατηγορίας, οι παίκτες στέλνουν στους γυμναστές φωτογραφίες από τους χώρους του σπιτιού, τους οποίους μπορούν να εκμεταλλευτούν ως «μηχανήματα», όπως μπορεί να είναι οι σκάλες ή τα κάγκελα ενός μπαλκονιού. Από την... μέσα πλευρά, εννοείται!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα