Μπαρτσελόνα: Πόρτα από Μπέτις για Μορόν

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα: Πόρτα από Μπέτις για Μορόν

bet365

Η Μπαρτσελόνα φέρεται να έκανε πρόταση 15-18 εκατ. ευρώ για τον Λορέν Μορόν, αλλά η Μπέτις την παρέπεμψε στη ρήτρα του που είναι 40 εκατ. ευρώ. Δυσκολεύεται να βρει τώρα επιθετικό.

Ο τραυματισμός του Ουσμάν Ντεμπελέ και η εξάμηνη απουσία του, σε συνδυασμό με εκείνη του Λουίς Σουάρες, υποχρεώνουν την Μπαρτσελόνα να κάνει άμεσα κίνηση για σέντερ φορ (σ.σ.: στη La Liga επιτρέπεται για τραυματισμό άνω των πέντε μηνών να γίνει μεταγραφή οποιαδήποτε στιγμή, δίχως όμως δικαίωμα συμμετοχής εκτός συνόρων). Κάπως έτσι οι Μπλαουγκράνα έχουν ήδη ασχοληθεί με διάφορες περιπτώσεις και φαίνεται μάλιστα η τελευταία προσέγγισή τους να βρήκε κλειστές πόρτες.

Τα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι οι Καταλανοί κατέθεσαν πρόταση 15-18 εκατ. ευρώ για τον Λορέν Μορόν της Μπέτις, αλλά οι Ανδαλουσιανοί αρνήθηκαν, παραπέμποντας στη ρήτρα του, η οποία είναι τα 40 εκατ. ευρώ. Το ίδιο γράφεται ότι συνέβη και με τη Σοσιεδάδ και τον Γουίλιαν Ζοσέ (σ.σ.: 70 εκατ. ευρώ η ρήτρα). Ολα δείχνουν ότι θα είναι τρομερά δύσκολο για την Μπάρτσα να βρει αυτό που θέλει τη δεδομένη στιγμή. Μόνο εάν δεχτεί να πληρώσει υπεραξία για κάποιον που κανονικά δεν θα την απασχολούσε μεταγραφικά.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα