Νάπολι: «Φουλάρει» για Φαμπιάν η Ρεάλ Μαδρίτης (vid)

Gazzetta team
Νάπολι: «Φουλάρει» για Φαμπιάν η Ρεάλ Μαδρίτης (vid)

bet365

Ο παίκτης θέλει, οι Ισπανοί το παλεύουν και απ' ό,τι φαίνεται ο Φαμπιάν θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή της Βασίλισσας το καλοκαίρι.

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Τα μεγάλα παιχνίδια βρίσκονται εδώ. |21+

Το πρώτο «όπλο» της Ρεάλ Μαδρίτης για την σεζόν 2020-21 φαίνεται πως έχει ήδη ξεχωρίσει ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο 23χρονος Ισπανός μέσος της Νάπολι Ρουίζ Φαμπιάν, δεν έχει ανανεώσει τη συνεργασία του με τη Νάπολι, το... φλερτ μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει από τον περασμένο Ιούνιο, ωστόσο η επιθυμία του παίκτη ήταν να μείνει έναν ακόμα χρόνο στους «παρτενοπέι» κι έτσι πλέον ο δρόμος είναι ανοιχτός.

O Φαμπιάν Ρουίζ δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2023, η αγοραστική του αξία υπολογίζεται στα 60.000.000€.

Βρίσκεται στη Νάπολι από το καλοκαίρι του 2018, σε 61 εμφανίσεις έχει σκοράρει 8 φορές και έχει μοιράσει άλλες 5 ασίστ ενώ, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι τόσο στα χέρια του Αντσελότι, όσο και (παρόλο το μικρό δείγμα) στου Γκατούζο.

Το ρεπορτάζ της «As» αναφέρει ότι οι Μαδριλένοι δεν είναι διατεθημένοι να δώσουν περισσότερα των 100.000.000€ για τον παίκτη και πρόκειται να βασιστούν στην επιθυμία του να υπογράψει στην Ρεάλ, έχοντας μάλιστα απορρίψει το ενδιαφέρον των Μάντσεστερ Σίτι, Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι ο παίκτης ανήκει στο ίδιο γραφείο ατζέντηδων με τον παίκτη της Ρεάλ Μαριάνο Ντίαζ, επομένως αναμένεται να προσπεραστούν πιο εύκολα οι όποιες δυσκολίες μπορεί να προκύψουν στην ενδεχόμενη μετακίνηση του παίκτη στην Ισπανία.

Δείτε ένα από τα ωραιότερα γκολ του Φαμπιάν φέτος, κόντρα στην Ουντινέζε:

 

LA LIGA Τελευταία Νέα