Πογκμπά: Θα επιμείνει ο Ζιντάν για το καλοκαίρι

Κώστας Ζάλιαρης
Πογκμπά: Θα επιμείνει ο Ζιντάν για το καλοκαίρι

bet365

Ο ισπανικός Τύπος επαναφέρει το θέμα του Πογκμπά και της Ρεάλ στην επιφάνεια και αναφέρει πως παρά την ανανέωση του συμβολαίου του Φεντερίκο Βαλβέρδε, δεν αλλάζει κάτι στις σκέψεις του Ζιντάν για τον Γάλλο χαφ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο 26χρονος μέσος, Παγκόσμιος Κυπελλούχος το 2018 με την εθνική ομάδα της Γαλλίας, παραμένει εκτός δράσης εδώ και μερικούς μήνες και αναμένεται να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του με τους «κόκκινους διαβόλους» μέσα στον μήνα.

Προς το παρόν χάνει το αποψινό... ραντεβού με τον Μουρίνιο στην επιστροφή του Πορτογάλου ως αντίπαλος στο «Ολντ Τράφορντ» και ενδεχομένως να λείψει και από το ντέρμπι με τη Σίτι το προσεχές Σάββατο.

Η Marca αναφέρει ότι παρά το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Φεντερίκο Βαλβέρδε, δεν αλλάζει τίποτα στις σκέψεις του Ζιντάν αναφορικά με την απόκτηση του Πογκμπά το καλοκαίρι του 2020. Μάλιστα, το ισπανικό Μέσο αναφέρεται και στη συνάντηση που είχαν οι δυο τους πριν από λίγο καιρό στο Ντουμπάι, με τον Σόλσκιερ να μην έχει προβληματιστεί καθόλου για την κουβέντα που έγινε ανάμεσα στον παίκτη του και τον κόουτς της Ρεάλ...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα