Ρεάλ Μαδρίτης – Γρανάδα 4-2: Τα εύκολα... δύσκολα (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Ρεάλ Μαδρίτης – Γρανάδα 4-2: Τα εύκολα... δύσκολα (vid)

bet365

Η Ρεάλ προηγήθηκε 3-0, αλλά εμφάνισε ξανά τις... παθογένειές της. Η Γρανάδα μείωσε στο γκολ, με τον Χάμες να καθαρίζει στις καθυστερήσεις το 4-2 και να κρατάει τους Μερένγκες μόνους στην κορυφή.

Ηταν και παραμένει μόνη 1η. Υπάρχει όμως γκρίνια. Η Ρεάλ δεν είναι στα καλά της κι αυτό αποτυπώθηκε μεσοβδόμαδα με την εντός ισοπαλία κόντρα στην Μπριζ. Ωστόσο, ακόμα κι έτσι. Παρά τους διαδοχικούς τραυματισμούς. Οι Μερένγκες εξακολουθούν να παίρνουν τα παιχνίδια εντός συνόρων. Ακόμα και όταν πρέπει να κάνουν τα εύκολα... δύσκολα. Οπως συνέβη σε αυτό το υπέρ τους 4-2 επί της Γρανάδα.

Οι Μαδριλένοι μπήκαν πολύ δυνατά και άνοιξαν το σκορ μόλις στα 101 δευτερόλεπτα. Ο Μπέιλ έβγαλε υπέροχη παράλληλη με εξωτερικό φάλτσο και ο Μπενζεμά σκόραρε το 29ο γκολ του στο πρωτάθλημα μέσα στο 2019 (σ.σ.: όσα κι ο Μέσι). Στο 45'+1' ο Αζάρ πήρε την ασίστ από τον κορυφαίο του γηπέδου, Βαλβέρδε, και με λομπίτσα έβαλε το πρώτο του με τη λευκή φανέλα.

Στην επανάληψη η Γρανάδα μπήκε καλύτερα, μα η βολίδα του Μόντριτς (61') φάνηκε να τελειώνει το ματς. Ωστόσο, το πέναλτι του Ματσίς (69') και η προβολή του Ντουάρτε (77') έφεραν τους Ανδαλουσιανούς σε απόσταση βολής. Τελικά όμως ο Χάμες Ροδρίγκες στις καθυστερήσεις κλείδωσε το τρίποντο, σκοράροντας με τη Ρεάλ για πρώτη φορά από τον Μάιο του 2017. Και τότε κόντρα στην ίδια ομάδα.

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Αρεολά, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Καρβαχάλ, Οντριοθόλα, Καζεμίρο, Βαλβέρδε, Κρόος (34' Μόντριτς), Μπέιλ (83' Χάμες Ροδρίγκες), Αζάρ (70' Ισκο), Μπενζεμά

Γρανάδα (Ντιέγο Μαρτίνεθ): Ρουί Σίλβα, Ντίαθ, Σάντσεθ, Ντουάρτε, Νέβα, Μοντόρο (6' Γκοναλόν), Αζίζ (61' Βαδίγιο), Πουέρτας, Ερέρα, Ματσίς, Σολδάδο (64' Φερνάντεθ).

 

LA LIGA Τελευταία Νέα