Φεκίρ για Λίβερπουλ: «Είπαν ψέματα, δεν είχε πρόβλημα το γόνατό μου»

Κώστας Ζάλιαρης
Φεκίρ για Λίβερπουλ: «Είπαν ψέματα, δεν είχε πρόβλημα το γόνατό μου»

bet365

Ο Ναμπίλ Φεκίρ εξακολουθεί να μην έχει την παραμικρή ιδέα για τον λόγο για τον οποίο δεν πήγε ποτέ στη Λίβερπουλ το καλοκαίρι του 2018 και ξεκαθάρισε πως όσα κυκλοφόρησαν για το πρόβλημα στο γόνατό του ήταν ψέματα!

Λιθουανία - Πορτογαλία με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Ο Γάλλος νυν μεσοεπιθετικός της Μπέτις, έφτασε πολύ κοντά στη μετακίνησή του στην Premier League πριν από έναν χρόνο, έναντι 53 εκατομμυρίων λιρών, όμως, από το πουθενά κι αφού είχε περάσει τις ιατρικές εξετάσεις, τον ενημέρωσαν ότι τελικά η μεταγραφή δεν θα ολοκληρωθεί.

Φέτος, αποφάσισε ν' αφήσει τη Λυών και να παίξει για τη Μπέτις, στην οποία μετακόμισε έναντι 22 εκατομμυρίων λιρών και μιλώντας στην «Equipe» αναφέρθηκε σε όσα εκτυλίχθηκαν το περασμένο καλοκαίρι με τους «κόκκινους».

«Ειπώθηκαν πολλά ψέματα τα οποία με επηρέασαν. Με πείραξαν και εμένα και την οικογένειά μου. Αυτό συμβαίνει όταν αντιλαμβάνεσαι πως έχουν ειπωθεί ψέματα και γνωρίζεις πως η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική. Δεν είναι αλήθεια τίποτα απ' όλα αυτά που είπαν για το γόνατό μου. Μια χαρά είναι το πόδι μου. Είχα κάνει ιατρικά τεστ και στο προπονητικό της εθνικής ομάδας της Γαλλίας και ούτε καν είχαν αναφέρει οτιδήποτε για το γόνατο. Αν δεν ήταν καλά το γόνατο θα είχε κάνει τόσο μεγάλη προσφορά ο Ολάς στη Λυών για να με κρατήσει;

Θέλετε να ακούσετε την αλήθεια για ό,τι συνέβη το περασμένο καλοκαίρι; Μα τω Θεώ ούτε εγώ δεν την ξέρω! Κι εγώ θέλω να την ακούσω! Έκανα τα ιατρικά τεστ και ξαφνικά η Λίβερπουλ αποφάσισε να μη με αγοράσει. Έπρεπε μάλλον να βρεθεί μια δικαιολογία και τη βρήκαν στο γόνατό μου...» είπε ο Φεκίρ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα