Χιρόνα - Ρεάλ Μαδρίτης 1-3

Γιώργος Κοντογεώργης
Χιρόνα - Ρεάλ Μαδρίτης 1-3

bet365

Με τον on-fire, Μπενζεμά, να βάζει δύο γκολ, η Ρεάλ πέρασε εύκολα από την έδρα της Χιρόνα (1-3) και με δύο νίκες στα ημιτελικά του Copa del Rey.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Σε καλο φεγγάρι είναι η Ρεάλ και το έδειξε στον αγώνα ρεβάνς του 4-2 κόντρα στην Χιρόνα σε βάρος της οποίας πέτυχε δεύτερη σερί νίκη και πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας. Οι Merengues παρατάχθηκαν με κάποιες αλλαγές από τον Σαντιάγο Σολάρι, όμως ο Καρίμ Μπενζεμά ήταν σε τρελά κέφια, για 41ο ματς της Ρεάλ πέτυχε 2+ γκολ και καθάρισε την όποια συζήτηση για πρόκριση από το πρώτο μέρος.

Η Χιρόνα βρέθηκε κοντά στο να ανοίξει το σκορ μόλις στο 2' όταν στο μακρινό φάουλ από πλάγια του Γκρανέλ, ο Νάβας δεν υπολόγισε καλά και η μπάλα πήγε στο οριζόντιο. Κάπου εκεί τελείωσαν μάλλον τα όνειρα των Καταλανών για την ανατροπή και την πρόκριση. Ο Μπενζεμά προειδοποίησε στο 15' και στο 27' άνοιξε το σκορ καθώς συνέκλινε από δεξιά και αφού έπαιξε το 1-2 με τον Καρβαχάλ τελείωσε τη φάση με το αριστερό για το 0-1. Στο 32' ο Μαρσέλο έχασε τρελό τετ-α-τετ αλλά ο Μπενζεμά δεν έμελλε να κάνει λάθος στο ματς και στο 44' μετά την πάσα του Βινίσιους με πλασέ δοκάρι-και-μέσα από πλάγια μέσα στην περιοχή έγραψε το 0-2.

Με τα πάντα έχουν κριθεί όσον αφορά την πρόκριση, το δεύτερο μέρος είχε λιγότερα πράγματα να δώσει. Ο Σολάρι πέρασε στο ματς τους Μάρκο Ασένσιο και Μπέιλ και ο πρώτος στο 65' έκανε το διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή, ο Ιραϊθόθ απέκρουσε και σε κενό σχεδόν τέρμα ο Λούκας Βάθκεθ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Στο 71' ο Πατσόν έβγαλε μόνο τον Πόρο και εκείνος νίκησε τον Νάβας για το 1-2 μειώνοντας για τους γηπεδούχους, όμως η Ρεάλ πήρε ξανά διαφορά δύο τερμάτων στο 75' με το δυνατό διαγώνιο σουτ εκτός περιοχής από τον Γιορέντε που διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Χιρόνα (Εουσέμπιο Σακριστάν): Ιραϊθόθ, Ραμάλιο, Εσπινόσα, Μουνιέσα (46' Χουάνπε), Ραούλ Γκαρθία, Αλεξ Γκρανέλ, Σέουνγκ-Χο (68' Πατσόν), Ντάγκλας Λουίζ, Πόρο, Λοσάνο, Στουάνι (58' Βάλερι).

Ρεάλ Μαδρίτης (Σαντιάγο Σολάρι): Νάβας, Ράμος (64' Νάτσο), Βαράν, Καρβαχάλ, Μαρσέλο, Γιορέντε, Κροος, Θεμπάγιος, Βάθκεθ, Βινίσιους (67' Μπέιλ), Μπενζεμά (58' Ασένσιο).

 

LA LIGA Τελευταία Νέα