Βαλένθια – Μπέτις 0-0

Gazzetta team
Βαλένθια – Μπέτις 0-0

bet365

Οι Ανδαλουσιανοί κράτησαν το 0-0 στην έδρα της Βαλένθια, έδειξαν σημάδια βελτίωσης, αλλά και δυσκολίας στο γκολ, λίγες μέρες πριν την επίσκεψή τους στην Ελλάδα για το Europa League.

Πριν την επίσκεψη στο άντρο της Βαλένθια, ο Κίκε Σετιέν συνιστούσε στους παίκτες του στοιχήματος να τζογάρουν στο «2». Η Μπέτις του βέβαια δεν το κατάφερε, αλλά και ο βαθμός του 0-0 που πήρε σε μία τόσο δύσκολη έδρα όπως το «Μεστάγια», ήταν εξαιρετικός. Οι Βερδιμπλάνκος που παρατάχθηκαν με 3-4-3, προσπαθώντας νε ξεκολλήσουν μπροστά που δυσκολεύονται με το γκολ, ξεκίνησαν καλύτερα το ματς και έχασαν τεράστια ευκαιρία με τον Ινούι να μη χρίζεται σκόρερ πάνω στη γραμμή.

Η Βαλένθια βελτιώθηκε στην πορεία και στην καλύτερη στιγμή της είχε δοκάρι με τον Παρέχο, με την Μπέτις να δείχνει καλά σημάδια και να φτάνει τους πέντε βαθμούς σε τέσσερις αγωνιστικές λίγες μέρες πριν ταξιδέψει στην Ελλάδα για την πρεμιέρα του Europa League κόντρα στον Ολυμπιακό.

Βαλένθια (Μαρθελίνο): Ντομενέκ, Ντιακαμπί, Γκάμπριελ, Πιτσίνι, Γκαγιά, Παρέχο, Κοντογκμπιά (14' Βας ), Φεράν Τόρες (63' Γκουέντες), Τσερίσεβ (77' Μπατσουαγί), Ροντρίγκο, Γκαμεϊρό

Μπέτις (Κίκε Σετιέν): Πάου Λόπεθ, Μπαρτρά, Μαντί, Σίντεϊ, Γκουαρδάδο, Φρανθίς, Φίρπο, Κανάλες, Ινούι (63' Χοακίν), Μπουντεμπούζ (77' Λο Σέλσο), Σανάμπρια (68' Σέρχιο Λεόν).

 

LA LIGA Τελευταία Νέα