Υπέγραψε και παρουσιάστηκε στη Ρεάλ ο Κουρτουά (vids)

Gazzetta team
Υπέγραψε και παρουσιάστηκε στη Ρεάλ ο Κουρτουά (vids)

bet365

Ο Τιμπό Κουρτουά, παρουσία και του Φλορεντίνο Πέρεθ, έβαλε την υπογραφή του στο εξαετές συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης και παρουσιάζεται από τους Μερένχες.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Και τυπικά παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης είναι πλέον ο Τιμπό Κουρτουά, μετά τη χθεσινή οριστική συμφωνία μεταξύ της Τσέλσι και των Μερένχες.

Ο Βέλγος τερματοφύλακας πέρασε το μεσημέρι της Πέμπτης τα ιατρικά και στη συνέχεια μαζί με τον Φλορεντίνο Πέρεθ έβαλαν τις υπογραφές στα συμβόλαια που τον δεσμεύουν πλέον με τη Ρεάλ για τα επόμενα έξι χρόνια.

Λίγο αργότερα παρουσιάστηκε και στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε: «Σήμερα κάνω ένα όνειρο πραγματικότητα. Αυτοί που με ξέρουν γνωρίζουν πραγματικά τι έκανα για να βρίσκομαι εδώ. Ευχαριστώ και τη Ρεάλ Μαδρίτης γιατί δεν ήταν εύκολο. Από σήμερα μπορώ να ζήσω το όνειρο που είχα από μικρός και τον θαυμασμό που ένιωθα για τους παίκτες που έρχονταν σε αυτό το στάδιο. Από σήμερα είμαι ένας από εσάς και θέλω να ζήσω την ιστορία του συλλόγου και των αξιών που πρεσβεύει. Σας ευχαριστώ όλους, hala Madrid».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα