Η Ρεάλ πάει να «κλέψει» το νέο αστέρι της Βραζιλίας μέσα από τα χέρια της Μπάρτσα (vid)

Gazzetta team
Η Ρεάλ πάει να «κλέψει» το νέο αστέρι της Βραζιλίας μέσα από τα χέρια της Μπάρτσα (vid)

bet365

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπήκε σφήνα στο ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον 17χρονο επιθετικό Ροντρίγκο, καταθέτοντας πρόταση 45 εκατομμυρίων ευρώ στη Σάντος.

Αγγλία - Κόστα Ρίκα με 10% επιστροφή* στις απώλειες! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η Μπαρτσελόνα δούλευε τους προηγούμενες μήνες την περίπτωση του Ροντρίγκο, έχοντας προχωρήσει τις επαφές με την πλευρά του 17χρονου επιθετικού, ο οποίος θεωρείται το νέο αστέρι του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου.

Η πρόταση των 30 εκατομμυρίων ευρώ που είχε κάνει η Μπαρτσελόνα, όμως, δεν είχε γίνει αποδεκτή από τη Σάντος, η οποία έχει τοποθετήσει ρήτρα ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ στον Ροντρίγκο.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Ισπανία, η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε πλέον δυναμικό μπάσιμο και προσπαθεί να... κλέψει τον παίκτη μέσα από τα χέρια της Μπαρτσελόνα!

Η πρόταση της Ρεάλ ανέρχεται στα 45 εκατομμύρια ευρώ, πέντε εκατομμύρια ευρώ δηλαδή κάτω από τη ρήτρα που ζητάει η Σάντος.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ είναι αποφασισμένος να φέρει στη Μαδρίτη και αυτόν τον ταλαντούχο Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή μετά τον Βινίσιους Τζούνιορ, ο οποίος θα ενσωματωθεί από αυτό το καλοκαίρι στο ρόστερ των Μερένχες.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα