Το απαξιωτικό σχόλιο του Μουρίνιο για Κασίγιας αποκάλυψε ο Ζούλιο Σέζαρ

Gazzetta team
Το απαξιωτικό σχόλιο του Μουρίνιο για Κασίγιας αποκάλυψε ο Ζούλιο Σέζαρ

bet365

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας Ζούλιο Σέζαρ αποκάλυψε ένα μήνυμα που είχε δεχθεί το 2013 από τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος μιλούσε με απαξιωτικά λόγια για τον τερματοφύλακα της Ρεάλ Μαδρίτης, Ίκερ Κασίγιας.

Λέστερ - Σαουθάμπτον με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και δυνατότητα cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Μουρίνιο και Κασίγιας δεν τα πήγαιναν καλά και ο Ζούλιο Σέζαρ έκανε γνωστό ένα μήνυμα που είχε δεχθεί από τον Special One μετά τον τελικό του Confederations Cup το 2013, στον οποίο η Βραζιλία είχε επικρατήσει με 3-0 της Ισπανίας.

Στο μήνυμα που έστειλε ο Μουρίνιο μιλούσε με απαξιωτικά λόγια για τον Ίκερ Κασίγιας, λέγοντας στον Ζούλιο Σέζαρ πως είναι μακράν καλύτερος γκολκίπερ από τον Ισπανό και πως δεν θα έπρεπε να φορέσει τη φανέλα του στο φινάλε.

«Όταν πήγα στα αποδυτήρια, είδα ένα μήνυμα από τον Μουρίνιο στο κινητό μου. "Είσαι τρελός, ο Κασίγιας είναι εκείνος που πρέπει να βάλει τη φανέλα σου και όχι εσύ τη δική του. Με το ένα χέρι θα σταματούσες περισσότερα από τον Κασίγιας", έγραφε το μήνυμα», ανέφερε ο Σέζαρ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα