Ρεάλ Μαδρίτης: Το «θρυλικό» ρεκόρ που κυνηγάει η Βασίλισσα και μπορεί να το ισοφαρίσει στο μεγάλο clasico με την Μπαρτσελόνα

Είναι κάποια παιχνίδια τα οποία η μοίρα καθορίζει να τα φέρει έτσι ώστε να μοιάζουν με σενάρια ταινιών. Τα clasico έτσι και αλλιώς έχουν πάντοτε τη δική τους ξεχωριστή σημασία. Είτε εάν οι δύο «τιτάνες» του ισπανικού ποδοσφαίρου παίζουν με βαθμολογικά κίνητρα είτε όχι. Το ερχόμενο που θα διεξαχθεί στις 26/10, αναμένεται να τα έχει όλα.
Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται αυτή τη στιγμή μόλις στο -3 από την Μπαρτσελόνα. Για να φτάσουν στο ερχόμενο clasico θα πρέπει πρώτα να δώσουν και τα παιχνίδια που έχουν αυτήν την εβδομάδα απέναντι σε Θέλτα και Σεβίλλη αντίστοιχα. Το φετινό clasico του Οκτώβρη ωστόσο θα έχει και ιστορικό ενδιαφέρον, πέρα από όλα τα υπόλοιπα που έχουν να χωρίσουν οι δύο ομάδες.
Το αήττητο ρεκόρ της Μπαρτσελόνα που θα απειλήσει η Ρεάλ στο clasico
Η Μπαρτσελόνα είναι η ομάδα που κατέχει το μεγαλύτερο αήττητο ρεκόρ στην ιστορία της La Liga. Οι «μπλαουγκράνα» έχτισαν ένα ρεκόρ 43 συνεχόμενων αήττητων παιχνιδιών τις σεζόν 2016/17 και 2017/18. Επτά παιχνίδια με τον Λουίς Ενρίκε στον πάγκο και τα υπόλοιπα 36 με τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Από τότε οι «μπλαουγκράνα» κατέχουν αυτό το «θρυλικό» ρεκόρ το οποίο έμοιαζε πως δύσκολα θα μπορούσε κάποια ομάδα να το σπάσει στο άμεσο μέλλον.
Κι όμως, η Ρεάλ Μαδρίτης το έχει πλησιάσει επικίνδυνα. Με τον Κάρλο Αντσελότι η Βασίλισσα «τρέχει» αυτή τη στιγμή ένα τρομερό αήττητο 41 συνεχόμενων αναμετρήσεων στην La Liga. Η Βασίλισσα χρειάζεται λοιπόν δύο ακόμα αήττητα παιχνίδια για να το ισοφαρίσει και τρία για να το «σπάσει» και να έχει εκείνη στην κατοχή της το συγκεκριμένο φοβερό ρεκόρ.
Εάν η Ρεάλ καταφέρει να αποφύγει την ήττα στο ερχόμενο παιχνίδι με τη Θέλτα στο Βίγκο τότε η μοίρα θα της φέρει μια τρομερή ευκαιρία. Διότι η Ρεάλ θα φτάσει τα 42 αήττητα ματς και θα έχει την ευκαιρία να ισοφαρίσει το ρεκόρ που κατέχει η Μπαρτσελόνα στο μεγάλο ερχόμενο clasico του Οκτώβρη απέναντι στους «μπλαουγκράνα».
Όπως γίνεται αντιληπτό, το ερχόμενο clasico έχει να προσφέρει πολλές ιστορίες. Πέρα από τα βαθμολογικά κίνητρα, οι δύο «γίγαντες» της La Liga θα παίξουν και για το ρεκόρ αυτό. Η Ρεάλ με στόχο να το ισοφαρίσει το «θρυλικό» ρεκόρ και στη συνέχεια να το κάνει ολοκληρωτικά δικό της, ενώ η Μπαρτσελόνα με την ελπίδα να φύγει με το διπλό ώστε να βάλει «φρένο» στο αήττητο των Μαδριλένων και στο όνειρο να τους πάρουν το ρεκόρ αυτό.
Real Madrid are currently 2 games away from breaking the LALIGA all time unbeaten run record 👀
— Pubity Sport (@pubitysport) October 11, 2024
They’re 41 games unbeaten, however it will be down to Barcelona to END all hopes of Real Madrid breaking their record 🍿
October 26th… ⚔️ pic.twitter.com/ANRRauZBub
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.
Μυγοσκοτώστρα
Περιμενει ο Λαμιν Γαμιαλ στη γωνια.
1234567
Η Ρεάλ αν δεν ηττηθεί από τη Θέλτα το Σάββατο ( να γίνει κάνα θαύμα δηλαδή)θεωρώ δεδομένο ότι θα σπάσει το ρεκόρ.. Όπου πετυχαίνει τη Μπαρτσελόνα εύκολα ή δύσκολα την κερδίζει..Και με εμπαπε φέτος απέναντι σε αυτή την άμυνα και αυτό το τέρμα θα γράψει πολλά το κοντέρ λογικά.
Pro evolution soccer
Ρεάλ είμαι φίλε και μέχρι πέρσυ καλά τα λες ... φέτος είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα..το πρόβλημα στην άμυνα το έχουμε και εμείς..βλέπω νίκη της Μπάρτσα με μεγάλη διαφορά γκολ αλλά φλικ ..
1234567
Μη φοβάσαι καθόλου.. Πολύ λίγες οι διαφορές από πέρυσι.. Ούτως ή άλλως πολλά από τα αποτελέσματα της Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα έχουν έρθει και με μεγάλη δόση τύχης (Βαλένθια, Μπιλμπάο κλπ κλπ) στις 26 Οκτώβρη θα αποκατασταθεί η κανονικότητα. Και με ευρύ σκορ για την ομάδα μας πιστεύω
ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΣ
Χαχαχα βρε μήπως βλέπεις ακόμη όνειρα;; Πρώτα απ'όλα υποβαθμίζεις την Θέλτα ειδικά αν παίζετε εκτός έδρας. Όσον αφορά τα κλασικο πάντα είναι ντέρμπι κ όπως κάθε ματς διαφορετικό. Έχουμε κ λέμε μέχρι στιγμής η Ρεάλ με οποιοδήποτε αντίπαλο ίδρωσε για να πάρει αποτέλεσμα αντίθετα η Μπαρτσελόνα κάποια παιχνίδια τα έχει πάρει κ σβηστά. Επίσης στην Ρεάλ δεν έχουμε καταλάβει οι επιθετικοί σας ποιος παίζει που στην Μπαρτσελόνα όλοι έχουν τον ρόλο τους κ παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο. Επίσης ο εμπαμπε έως τώρα δεν έχει δέσει με την ομάδα κ δεν έχει δείξει αυτά που περιμένατε. Η άμυνα της Μπαρτσελόνα δεν είναι κακή βέβαια της λείπει ο Αραούχο ο οποίος είναι ο καλύτερος μας αμυντικός αλλά ο Μαρτίνεζ έως τώρα τα έχει πάει περίφημα επίσης στο τέρμα το πιθανότερο είναι να παίζει ο σεζνι ο οποίος είναι ένας καλός τερματοφύλακας. Μου φαίνεται όμως ξέχασες ότι έχασες τον καρβαχαλ κ πλέον δυσκολεύουν πολύ τα πράγματα για την Ρεάλ καθώς η άμυνα της είναι λειψή. Βέβαια ο αντσελοτι έχει την εμπειρία στα κλασικο έναντι του Φλικ αν κ όλα θα κριθούν στο χορτάρι οπότε καλό θα είναι να κρατάς μικρό καλάθι.
1234567
Καθόλου όνειρα δε βλέπω..τα τελευταία χρόνια από 3αρα σε 4αρα πάτε..και με τερ στεγκεν τέρμα..δε μπορώ να καταλάβω δηλαδή τι θα σώσει ο μέχρι πρόσφατα συνταξιοδοτημενος σεζνι..Και πέρυσι ο Βίνι με τον Ροντρίγκο ενώ το σχήμα έδειχνε ότι παίζουμε με 2 επιθετικούς συχνά πυκνά βρίσκονταν στην ίδια πλευρά και δεν υπήρχε απολύτως κανένα πρόβλημα.. άρα δε χρειάζεται να ξέρετε ποιος παίζει και που..το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε κάποιον να τη μαζεύει από τα δίχτυα.. Συμφωνώ για εμπαπε ότι ακόμα δεν έχει δέσει αλλά και πάλι αν δε κάνω λάθος είναι πρώτος σκόρερ της Ρεάλ και σε 4 παιχνίδια εναντίον σας έχει 6 γκολ.. Γνωρίζω και την απώλεια του καρβαχαλ.. είναι όντως τεράστια..και ο βασκεζ όμως μια χαρά τίμιος είναι για μέχρι το Γενάρη που θα έρθει ο Αλεξάντερ Άρνολντ..Θα δούμε λοιπόν τι επιφυλάσσει η συνέχεια..σε λίγες μέρες εδώ θα είμαστε.. φιλικά πάντα:)
ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΣ
Αρχικά 4 γκολ στην Μπαρτσελόνα έκανες 15 χρόνια να βάλεις κ δεν το κατάφερες στο πρωτάθλημα. Ο Τερ στεγκεν είναι από τους κορυφαίους τερματοφύλακες στον κόσμο κ επιπλέον για να σωθώ θα πρέπει να βοηθήσει πολύ η άμυνα μου αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί έχεις την εντύπωση ότι η Μπαρτσελόνα δεν θα κάνει φάσεις ή ότι ο κουρτουα θα πίνει καφεδάκι;; Πλέον δεν είμαστε στο πέρσι για αυτό σ λέω κάνεις όνειρα. Με εμπαμπε έχεις δει κάποια συνεργασία με τους Βίνι η Ροντρίγκο ή έστω να κάνουν κάποιους αυτοματισμούς;; Παρά πολύ λίγα πράγματα κ συνεργασίες μεταξύ τους. Άμα εσένα σε ικανοποιεί να βλέπεις τους παίκτες σου να κουτουλανε μεταξύ τους εμένα μου περισσεύει. Δλδ εσύ πιστεύεις ότι θα είναι μονοτερμα το ματς;; Κ πέρσι επειδή βλέπω χρησιμοποιείς πολύ την περσινή χρονιά ήσασταν σε καλύτερη κατάσταση από την Μπαρτσελόνα κ στον αγώνα μέσα στο Καμπ νου μέχρι να βάλει το γκολ ο Μπελιγκχαμ η Μπαρτσελόνα κυριαρχούσε για 65' π κ μετά το γκολ πάλι καλύτερη ήταν απλά ο Μπελιγκχαμ ήταν σε φόρμα τότε κ πήρε το ματς. Ναι πρώτος σκόρερ είναι αλλά δεν λες ότι έχει 4 γκολ από πέναλτι κ δύο κανονικά κ σε απόδοση είναι μέτριος έως τώρα. Επίσης όταν βρήκε την Μπαρτσελόνα ο εμπαμπε τον μάρκαρε ο 35αρης Πικέ ο μινγκεθα π είναι πλέον στην Θέλτα κ ο λεγκλε ακόμη κ γω θα έβαζα γκολ έτσι. Την τελευταία φορά π μας βρήκε ήμασταν με 10 παίκτες κ μπόρεσε κ αναδείχθηκε γτ στο πρώτο μάτς μέσα στο Παρίσι ήταν εξαφανισμένος. Όσο τίμιος κ να είναι ο βασκεζ την δουλειά του καρβαχαλ δεν την κάνει όπου μην ξεχνάς ότι φέτος ο ραφινια είναι σε φοβερή φόρμα κ με γιαμαλ στην άλλη πλευρά η άμυνα της Ρεάλ θα δοκιμαστεί για τα καλά. Τώρα ο Άρνολντ που κολλάει;; Είναι ένα σενάριο π κ να γίνει σιγά μην φύγει τον Γενάρη από την Λίβερπουλ το θεωρώ απίθανο. Υ.Γ.1 είδα κ το άλλο σ σχόλιο για τύχη που είπες πως γίνεται η Μπαρτσελόνα να έχει τύχη αλλά η Ρεάλ πάντα φανέλα κ μέταλλο;; Που να μην έπαιζε κ μπάλα η Μπαρτσελόνα. Υ.Γ.2 φιλικά πάντως η αλαζονεία δεν είναι καλό πράγμα.