Ρεάλ Μαδρίτης: Στο Παρίσι ο Φλορεντίνο Πέρεθ ένεκα της FIFA - Πιθανή η συνάντηση με τον Μακρόν

Ρεάλ Μαδρίτης: Στο Παρίσι ο Φλορεντίνο Πέρεθ ένεκα της FIFA - Πιθανή η συνάντηση με τον Μακρόν

Newsroom
florentino_perez

bet365

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στο Παρίσι για να παραστεί σε εκδήλωση για την 30ή επέτειο της FIFA. Στο παρασκήνιο, ο Μακρόν, η υπόθεση Μπαπέ, οι Ολυμπιακοί Αγώνες...

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ προσγειώθηκε σήμερα το πρωί, στις 9:30 π.μ., στο αεροδρόμιο Le Bourget, στα περίχωρα του Παρισιού, συνοδευόμενος από τον Μπουτραγκένιο, διευθυντή θεσμικών σχέσεων της Ρεάλ Μαδρίτης, για να παραστεί σε εκδήλωση που είχε προγραμματιστεί για την 30ή επέτειο της FIFA, στην πόλη όπου γεννήθηκε η οργάνωση πριν από 120 χρόνια.

Η Ρεάλ έχει προσκληθεί στην εκδήλωση ως μία από τις ιδρυτικές ομάδες και ως η πιο επιτυχημένη ομάδα στην Ευρώπη με 14 τίτλους Champions League. Το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, με τους κορυφαίους ηγέτες των σημαντικότερων συλλόγων της ηπείρου και τον Τζιάνι Ινφαντίνο ως τελετάρχη, γιορτάζει σήμερα τη γέννηση στις 21 Μαΐου 1904 της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, FIFA, με σημερινή έδρα τη Ζυρίχη της Ελβετίας.

Η Ρεάλ ήταν ο εκπρόσωπος της Ισπανίας εκείνη την ημερομηνία και συμμετείχε στη συγκρότηση της πιο σημαντικής ποδοσφαιρικής οργάνωσης στον κόσμο. Ο Ινφαντίνο έχει προγραμματιστεί να εκφωνήσει ομιλία στο Μέγαρο των Ηλυσίων πριν από τον πρόεδρο της Γαλλίας Μανουέλ Μακρόν.

Πιθανή συνάντηση Πέρεθ με τον Μακρόν

Στην ατζέντα δεν έχει προγραμματιστεί συνάντηση μεταξύ του Φλορεντίνο Πέρεθ και του Μανουέλ Μακρόν, προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας, αλλά δεν αποκλείεται η παρουσία του προέδρου στην εκδήλωση μετά την ομιλία του Ινφαντίνο. Ο Μακρόν είχε δηλώσει τις τελευταίες εβδομάδες ότι θα προσπαθήσει να πείσει το νέο σύλλογο του Κιλιάν Μπαπέ να τον αφήσει να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες, οπότε το κύριο θέμα συζήτησης, αν επιβεβαιωθεί η συνάντηση μεταξύ των δύο στην εκδήλωση της FIFA, θα επικεντρωθεί στη συμμετοχή ορισμένων ποδοσφαιριστών στην Ολυμπιάδα του Παρισίου.

Θυμίζουμε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ήδη στείλει ένα email στη γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία στο οποίο γνωστοποιούσε ότι δεν πρόκειται να αποδεσμεύσει τους Γάλλους παίκτες της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες σε περίπτωση που είχαν παίξει προηγουμένως στο Euro. Ως εκ τούτου, ο Μακρόν, θα μπορούσε να δει τον ισχυρό άνδρας της «βασίλιισσας» και να εκμεταλλευτεί την εκδήλωση για να διευθετήσει το θέμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα