Βινίσιους: «Θα κερδίσουμε μόνο όταν οι ρατσιστές φύγουν από τα γήπεδα και πάνε στην φυλακή»

Newsroom
Βινίσιους: «Θα κερδίσουμε μόνο όταν οι ρατσιστές φύγουν από τα γήπεδα και πάνε στην φυλακή»

bet365

Ο Βινίσιους έκανε νέα ανάρτηση με θέμα τον ρατσισμό με αφορμή τρεις ρατσιστικές επιθέσεις που έγιναν σε γήπεδα της Ισπανίας χθες και τόνισε πως η νίκη εναντίον του θα έρθει μόνο όταν οι ρατσιστές πάνε από τα γήπεδα στην φυλακή.

Ο Βινίσιους Τζούνιορ, γνωστός πλέον πέρα από τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, για τον αγώνα που κάνει για να εξαλειφθούν από τα γήπεδα οι ρατσιστικές επιθέσεις έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter σχετικά με τρία τέτοια συμβάντα που υπήρξαν χθες σε γήπεδα της Ισπανίας.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, που παίζει απόψε κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο εντός έδρας (22:00) αναφέρθηκε στις ρατσιστικές επιθέσεις που δέχθηκαν οι Ακούνια και Κίκε Φλόρες της Σεβίλλης, αλλά και ο Σαρ της Μαγιανταχόντα και τόνισε πως η νίκη στον αγώνα κατά του ρατσισμού θα έρθει μόνο όταν οι ρατσιστές φύγουν από τις εξέδρες και πάνε κατευθείαν στην φυλακή, όπου και ανήκουν.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Αυτό το Σαββατοκύριακο, δεν θα παίξω.Αλλά είχαμε τρεις απαίσιες υποθέσεις ρατσισμού στην Ισπανία μόνο το Σάββατο.

Όλη μου η υποστήριξη στον Ακούνια και τον προπονητή Κίκε Φλόρες από την Σεβίλλη. Στον Σαρ και την Ρεάλ Μαγιανταχόντα μακάρι το θάρρος σας να εμπνεύσεις και άλλους. Οι ρατσιστές πρέπει να εκτείθενται και τα παιχνίδια δεν μπορούν να συνεχίζονται με εκείνους στις εξέδρες.

Θα έχουμε κερδίσει μονάχα όταν οι ρατσιστές έχουν αφήσει τα γήπεδα και έχουν πάει κατευθείαν στην φυλακή, ένα μέρος που τους αξίζει»

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα