Ρεάλ Μαδρίτης: Πίστη για μεταγραφή του Αλεξάντερ-Άρνολντ σε τιμή ευκαιρίας

Αλεξάντερ Αρνολντ

bet365

Όσο η διοίκηση της Λίβερπουλ δεν προχωράει στην επέκταση της συνεργασίας με τον Αλεξάντερ-Αρνολντ, στη Ρεάλ Μαδρίτης... τρίβουν τα χέρια τους.

Στη Ρεάλ Μαδρίτης σχεδιάζουν το αύριο της ομάδας, φέρνοντας στο Μπερναμπέου παίκτες κορυφαίου επιπέδου.

Μετά τον Κιλιάν Μπαπέ, ο Αλεξάντερ-Αρνολντ φέρεται να αποτελεί το μεγάλο στόχο για τα άκρα της άμυνας, καθώς έχει γνωστό εδώ και μέρες ότι τον... λιγουρεύονται στη Μαδρίτη.

Μάλιστα, νέο δημοσίευμα έρχεται να ανοίξει το δρόμο για την επίτευξη του deal καθότι γράφεται χαρακτηριστικά ότι ο παίκτης μπορεί να ντυθεί στα λευκά σε «τιμή ευκαιρίας».

Ο 25χρονος ακόμη δεν έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ κι οι ροχιμπλάνκος παρακολουθούν την περίπτωσή του, τη στιγμή που ο σύλλογος έχει θέσει ως προτεραιότητα να βρει τον αντικαταστάτη του Γίργκεν Κλοπ.

Το 90min τονίζει στο ρεπορτάζ του ότι αυτή η κατάσταση έχει οδηγήσει στην καθυστέρηση των συνομιλιών του 25χρονου μπακ με τη διοίκηση της ομάδας του Μέρσισαϊντ και στη Μαδρίτη στοχεύουν σε πρόταση με λιγότερα χρήματα απ' όσα θα έδιναν στην περίπτωση που ο παίκτης είχε συμβόλαιο με μεγαλύτερη διάρκεια πέρα από το 2025 όπου και εκπνέει η νυν συμφωνία που υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών.

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

LA LIGA Τελευταία Νέα