Γιαμάλ: «Αν δεν έπαιζα ποδόσφαιρο και δούλευα ή σπούδαζα θα ήμουν καταστροφή»! (vid)

Γιαμάλ: «Αν δεν έπαιζα ποδόσφαιρο και δούλευα ή σπούδαζα θα ήμουν καταστροφή»! (vid)

Newsroom
Lamine Yamal

bet365

Ο Λαμίν Γιαμάλ παραδέχτηκε ότι ήταν πάντα ξεκάθαρος ότι ήθελε να γίνει ποδοσφαιριστής, διαφορετικά «θα ήμουν καταστροφή αν δούλευα ή σπούδαζα».

Ο Λαμίν Γιαμάλ είναι ήδη ένα αστέρι στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Ο νεαρός παίκτης της Μπαρτσελόνα συνομίλησε με τον γνωστό streamer XBuyer στο κανάλι του στο Youtube, με τον 16χρονο επιθετικό να εξομολογείται ότι πάντοτε ήθελε να αφοσιωθεί στο ποδόσφαιρο: «Πάντα ήθελα να γίνω ποδοσφαιριστής. Ήταν ξεκάθαρο για μένα, ότι είτε θα αφιερωθώ σε αυτό, είτε επρόκειτο να γίνω καταστροφή δουλεύοντας ή σπουδάζοντας. Το τελευταίο μου... άριστα ήταν στην πέμπτη χρονιά του δημοτικού».

Παρά το νεαρός της ηλικίας του ο ταλαντούχος άσος μιλά και για το... μέλλον του: «Θα παντρευτώ πριν το κάνει ο Φέρμιν. Θα παντρευτώ στα 26».

«Ο Πέντρι είναι ο τερματοφύλακάς μου στο ποδοσφαιράκι, ο Οριόλ Ρομέου είναι ο καλύτερος, ήμουν πρώτος, μέχρι να έρθει», ανέφερε για τον εσωτερικό... ανταγωνισμό εκτός αγωνιστικού χώρου και αποκάλυψε τι ώρα σηκώνεται τώρα που μένει στη Λα Μασία: «Ξυπνάω 15 λεπτά νωρίτερα και πηγαίνω στην προπόνηση».

Τέλος, παραδέχτηκε ότι πάντα σκεφτόταν για τον συμπαίκτη του Πάου Κουμπαρσί πως επρόκειτο να φτάσει στην πρώτη ομάδα πολύ σύντομα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα