Χάαλαντ: Νέο συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Σίτι με τη σκέψη στη... Ρεάλ Μαδρίτης

haaland_manchester_city_1

bet365

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, η πλευρά του Ερλινγκ Χάαλαντ θα διαπραγματευτεί για νέο συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Σίτι, εξασφαλίζοντας το δικαίωμα να μπορεί να φύγει ο παίκτης με μια προσιτή ρήτρα. Και κάπου εδώ μπαίνει στο παιχνίδι κι η Ρεάλ Μαδρίτης.

Το 2022 ο Ερλινγκ Χάαλαντ έγινε παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι παίρνοντας μεταγραφή από τη Μπορούρια Ντόρτμουντ. Στο συμβόλαιό του με τους πολίτες υπάρχει μια σχετική ρήτρα που επιτρέπει στον παίκτη να αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2024 έναντι αμοιβής προσιτή σε συλλόγους εκτός Αγγλίας.

Η As τονίζει ότι η Σίτι είναι πρόθυμη να προσφέρει στον Νορβηγο νέο συμβόλαιο με την εκπρόσωπό του, Ραφαέλα Πιμιέντα, να θέλει ωστόσο να διατηρήσει όρο με ρήτρα αποδέσμευσης του πελάτη της.

Αυτή στρατηγική προσέγγιση, σύμφωνα πάντα με το εν λόγω δημοσίευμα, ευθυγραμμίζεται με τη θέληση του παίκτη να παίκτη να φορέσει τη φανέλα της βασίλισσας.

Ο σύλλογος, όμως, θα αντιμετωπίσει την πρόκληση του να μπορέσει να είναι εντάξει απέναντι στις οικονομικές απαιτήσεις, πόσω δε από τη στιγμή που στο ρόστερ της σύντομα θα έχει όπως όλα δείχνουν και τον Κιλιάν Μπαπέ.

Εφόσον, μάλιστ, οι δύο πλευρές αποφασίσουν να συνεργαστούν θα πρέπει να ρίξουν εκατέρωθεν νερό στο κρασί της ως προς τα εμπορικά δικαιώματα. Ο Χάαλαντ έχει το 100% των δικαιωμάτων της εικόνας του, ενώ ο σύλλογος παραδοσιακά μοιράζεται αυτά τα αποσοστά με τους παίκτες του.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα