Ήττα της Τζιρόνα, έπεσε στο -7 από την Ρεάλ

Επιμέλεια: Newsroom
Mallorca Girona

bet365

Η Μαγιόρκα, αφού απέκλεισε την Τζιρόνα στο Κύπελλο, τη νίκησε και στο πρωτάθλημα (1-0), αφήνοντάς την επτά βαθμούς μακριά από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης.

Πήγε για μαλλί στις Βαλεαρίδες Νήσους και έφυγε… κουρεμένη η Τζιρόνα. Μετά την επεισοδιακή ισοπαλία της Ρεάλ Μαδρίτης στην Βαλένθια, η ομάδα – αποκάλυψη της φετινής La Liga είχε την ευκαιρία με νίκη να μειώσει στους τέσσερις βαθμούς την απόστασή της από την πρωτοπόρο, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην μάχη του τίτλου.

Αντ’ αυτού, όμως, η ομάδα του Μίτσελ ηττήθηκε από την Μαγιόρκα (1-0), η οποία την είχε αποκλείσει και στα προημιτελικά του Κυπέλλου (3-2), στο ίδιο γήπεδο. Ο Χοσέ Κοπέτε, με σουτ μέσα από την περιοχή μετά από φάση διαρκείας, σημείωσε στο 33’ το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης για την ομάδα του Χαβιέρ Αγκίρε, η οποία την Τρίτη (27/02) πανηγύρισε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου μετά από 21 χρόνια και με αυτή τη νίκη έκανε ένα ακόμα βήμα προς τη εξασφάλιση της παραμονής, ούσα πλέον στο +8 από την τελευταία τριάδα της βαθμολογίας.

Οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν και έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να αποφύγουν την ήττα, δεν τα κατάφεραν και έμειναν πλέον επτά βαθμούς μακριά από την Ρεάλ ενώ, αν η Μπαρτσελόνα νικήσει αργότερα μέσα στο Μπιλμπάο την Αθλέτικ (03/03, 22:00), θα τους ρίξει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα