Ντινάμο Ζάγκρεμπ: Πιέζει τον Μόντριτς για να επιστρέψει στην Κροατία!

Νίκος Κικίδης
Η Ρεάλ θέλει τον Λούκα Μόντριτς και τη νέα σεζόν στη Μαδρίτη

bet365

Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ ονειρεύεται την επιστροφή του Μόντριτς στο καλοκαίρι, με τον πρόεδρο της ομάδας να έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον Κροάτη προκειμένου να τον πείσει για τη μεταγραφή!

Πιο αβέβαιο από ποτέ παραμένει το μέλλον του Λούκα Μόντριτς στη Ρεάλ Μαδρίτης, μιας και το κλαμπ είναι διστάζει να του προσφέρει μια νέα πρόταση ανανέωσης!

Σε πρόσφατες συζητήσεις τους μάλιστα ο Κάρλο Αντσελότι πρόσφερε στον Κροάτη μια θέση στο τεχνικό επιτελείο των Μερένγκες για τη νέα σεζόν, όμως ο Μόντριτς έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θέλει κρεμάσει ακόμα τα ποδοσφαιρικά εξάταπα.

Και με το μέλλον του να παρουσιάζεται μακριά από τη Μαδρίτη, η Ντινάμο Ζάγκρεμπ θέλει να εκμεταλλευτεί τις περιστάσεις και να πείσει τον 38χρονο μέσο να επιστρέψει στην ομάδα έπειτα από 16 ολόκληρα χρόνια.

Σύμφωνα μάλιστα με «24Sata» και «Index», ο πρόεδρος της αντιπάλου του ΠΑΟΚ στο Conference League είχε πρόσφατα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μόντριτς προκειμένου να κλείσει τη μεγάλη επιστροφή!

Από την πλευρά του ο μέσος της Ρεάλ δεν έκλεισε την πόρτα απέναντι σε ένα τέτοιο σενάριο, αν και ακόμα δεν έχει πάρει κάποια οριστική απόφαση.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα