Μόντριτς: Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έκανε «πρόταση» στον Κροάτη μέσω της Marca!

Newsroom
ΜΟΝΤΡΙΤΣ

bet365

Ο νέος πρόεδρός της, Βέλιμιρ Ζάετς, κράτησε μια διαφημιστική σελίδα στη MARCA στην οποία αναμένει μια πιθανή υπογραφή του Λούκα Μόντριτς!

Με έναν πολύ ευφάνταστο τρόπο η Ντιναμό Ζάγκρεμπ εξέφρασε την επιθυμία της να κάνει δικό της τον Κροάτη σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης Λούκα Μόντριτς. Ο νέος πρόεδρος του συλλόγου και παλιά μεγάλη δόξα της κροατικής ομάδας, της Εθνικής Γιογκοσλαβίας και του Παναθηναϊκού, Βέλιμιρ Ζάετς, κράτησε μια διαφημιστική σελίδα στη Marca το Σάββατο (06/04) στην οποία υπάρχει μια φανέλα του πολύπειρου μέσου και στην οποία αναμένει μια υπογραφή του!

Η πρωτοβουλία του προέδρου της Ντιναμό, έχει ως στόχο να ποντάρει να δελεάσει τον Μόντριτς να επιστρέψει στο σύλλογο του Ζάγκρεμπ όπου υπηρέτησε πρώτη φορά όταν ήταν μόλις 16 ετών. Μετά από δύο μεταγραφές σε άλλους συλλόγους της Κροατίας, το 2004 έγινε μέλος της πρώτης ομάδας της Ντιναμό, όπου πέρασε συνολικά τέσσερις σεζόν και με την οποία κέρδισε έξι τίτλους, τον πρώτο της μακρόχρονης επαγγελματικής του καριέρας. Από εκεί πήγε στην Τότεναμ για τέσσερις ακόμη σεζόν, προτού ενταχθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2012.

Παρά την πρωτοβουλία της Ντιναμό, ο Μόντριτς συνεχίζει να σκέφτεται το μέλλον του, στο οποίο όλες οι επιλογές είναι ανοιχτές σε αυτό το σημείο της σεζόν. Το νούμερο 10 των Μαδριλένων δεν αποκλείει να συνεχίσει στη «βασίλισσα» καθώς θεωρεί ότι έχει ακόμα να προσφέρει στην ομάδα του Αντσελότι

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν και οι προσφορές των Σαουδαράβων που συνεχίζουν να φτάνουν στην πόρτα του, χωρίς να ξεχνάμε την επίσης πιθανότητα του MLS!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα