Αθλέτικ Μπιλμπάο - Μαγιόρκα 4-0: Άνετη επικράτηση για τους Βάσκους

yuri

bet365

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο επικράτησε άνετα με 4-0 εντός έδρας της Μαγιόρκα και εξακολουθεί να βρίσκεται κόντα στην τετράδα που οδηγεί στο Champions League.

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο με πρωταγωνιστή τον Γιούρι Μπερτσίτσε, ο οποίος σκοράρε δύο τέρματα, επικράτησε με το εμφατικό 4-0 της Μαγιόρκα για την 23η αγωνιστική της La Liga.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δεν άφησε περιθώρια στους φιλοξενούμενους να απειλήσουν σε καμία στιγμή του ματς. Ο Μπερτσίτσε με δύο γκολ στο 3' και το 16ο λεπτό έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στους Βάσκους, πριν πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, με την Μπιλμπάο ρίχνει ταχύτητες και να κάνει διαχείριση δυνάμεων καθώς την Τετάρτη (7/2) ακολουθεί ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου, στη Μαδρίτη με αντίπαλο την Ατλέτικο. Παρόλα αυτά βρήκε και τρίτο τέρμα, συγκεκριμένα στο 62' με σκόρερ τον Γκόρκα Γκουρουθέτα, ο οποίος έκανε το 3-0.

Το... κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ίκερ Μουνιάιν, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 4-0 για τους Βάσκους. Από την αναμέτρηση αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού ο Νίκο Γουίλιαμς, ο οποίος μένει να φανεί αν έχει κάτι σοβαρό ενόψει της μάχης του «Μετροπολιτάνο».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα