Μπιλμπάο - Μαγιόρκα 0-0: Σταμάτησαν στον Ράικοβιτς τα Λιοντάρια στην επιστροφή του Βαλβέρδε

Μπιλμπάο - Μαγιόρκα 0-0: Σταμάτησαν στον Ράικοβιτς τα Λιοντάρια στην επιστροφή του Βαλβέρδε

bet365

Τα δοκάρια και ο συγκλονιστικός Πρέντραγκ Ράικοβιτς «έκοψαν» βαθμούς από την Μπιλμπάο κόντρα στη Μαγιόρκα (0-0), στην επιστροφή του Ερνέστο Βαλβέρδε στο «Σαν Μαμές».

Για πρώτη φορά μετά το 2017, ο Ερνέστο Βαλβέρδε κάθισε στον πάγκο του στο «Σαν Μαμές» ως τεχνικός της Αθλέτικ Μπιλμπάο. Η πρεμιέρα, όμως, δεν πήγε όσο ιδανικά θα περίμενε, αφού τα Λιοντάρια «κόλλησαν» στο 0-0 με τη Μαγιόρκα και έχασαν βαθμούς με το καλησπέρα στη σεζόν.

Οι Βάσκοι ήταν πρωταγωνιστές σε όλη τη διάρκεια του ματς, είχαν 23 τελικές, μεταξύ των οποίων και δύο δοκάρια, αλλά στο τέλος η συζήτηση κατέληγε σταθερά στον Πρέντραγκ Ραΐκοβιτς. Ο κίπερ των φιλοξενούμενων κατέβασε «ρολά» και με έξι σούπερ αποκρούσεις, η μία στο φινάλε ενστικτωδώς πάνω στη γραμμή, υπέγραψε τον πολύτιμο βαθμό για την ομάδα του που έμεινε «όρθια» μέχρι τέλους. Η Μπιλμπάο είχε 17 ολόκληρα χρόνια (από τον Μάιο του 2005 κόντρα στη Νουμάνθια) να σημειώσει τουλάχιστον 23 τελικές και να μη σκοράρει σε παιχνίδι La Liga.

Ιστορικό ματς πάντως για τον Ίκερ Μουνιαΐν, ο οποίος συμπλήρωσε 500 παιχνίδια με την Αθλέτικ και θέλει άλλα οκτώ παιχνίδια για να τρυπώσει στο Top-5 των παικτών της Μπιλμπάο με τις περισσότερες συμμετοχές (507 ο Σουσαέτα). Κατά πάσα πιθανότητα, μάλιστα, θα βρεθεί και στο Top-3 από τη φετινή σεζόν, καθώς χρειάζεται 15 συμμετοχές για να ξεπεράσει τον 3ο, Ετσεμπερία.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα