Κανιθάρες για την αποχώρηση του Παουλίστα: «Είναι εξωφρενικό, σε άλλες εποχές ο κόσμος θα σταματούσε να πηγαίνει στο Μεστάγια»

Newsroom
Παουλίστα

bet365

Ο Σαντιάγο Κανιθάρες θρυλικός τερματοφύλακας της Βαλένθια σχολίασε την αποχώρηση του Τσάβι από την Μπαρτσελόνα, αλλά και τη μεταγραφή του Παουλίστα στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

«Το θέμα με τον Τσάβι μου φαίνεται εντελώς παράλογο. Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω πολλά πράγματα: ότι η ομάδα δεν έχει κάνει πρόοδο, ότι η εσωτερική τάξη έχει χαθεί...Όταν κάποιος ανακοινώνει μια αποχώρηση είναι επειδή σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Δεν καταλαβαίνω ότι το πρόβλημα του Τσάβι είναι το περιβάλλον. Αυτό που δεν μπορείς να σκεφτείς είναι ότι πας να προπονήσεις την Μπαρτσελόνα και όλοι είναι ενωμένοι», είπε ο Σαντιάγο Κανιθάρες σχετικά με την ανακοίνωση αποχώρησης του Τσάβι.

Σχετικά με τον αντικαταστάτη του θρυλικού μέσου στο «τιμόνι» της ομάδας τόνισε: «Η επιθυμία για εξουσία στους μεγάλους συλλόγους θα υπάρχει πάντα και αν κάνεις τα πράγματα καλά, εκείνοι που την επικρίνουν επίτηδες γίνονται εμφανείς. Η Μπάρτσα θα πρέπει να ψάξει για ένα καλό προπονητή γιατί όποιος υπογράφει στη Μπαρτσελόνα ξέρει ήδη σε τι εκτίθεται. Η ανάλυση για να υπογράψεις έναν προπονητή θέλει μήνες δουλειάς και πολύ εκτεταμένο προβληματισμό», εξήγησε.

Ενώ ήταν πολύ εκνευρισμένος με την αποχώρηση του Γκάμπριελ Παουλίστα με προορισμό τη Ατλέτικο Μαδρίτης πριν από το κλείσιμο της χειμερινής αγοράς. «Αυτό που συνέβη με τον Παουλίστα μου φαίνεται εξωφρενικό από αθλητική άποψη. Αν έπαιζε 20 παιχνίδια είχε αυτόματη ανανέωση και αυτό που δεν θέλει ο Πίτερ Λιμ είναι να τον πληρώσει και να τον ανανεώσει. Σε άλλες εποχές οι άνθρωποι δεν πήγαιναν θα πήγαιναν στο Μεστάγια για αυτόν τον λόγο. Η Βαλένθια αυτή τη στιγμή στη διοίκηση είναι ντροπή», σημείωσε.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα