Ρεάλ Μαδρίτης: Μόνο δέκα οι διασωθέντες από τραυματισμό, παρελθόν ο γιατρός της ομάδας

Ρεάλ Μαδρίτης: Μόνο δέκα οι διασωθέντες από τραυματισμό, παρελθόν ο γιατρός της ομάδας

Νίκος Κικίδης
Μπέλινγχαμ

bet365

Ούτε ενδεκάδα δεν συμπληρώνουν οι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ που έχουν αποφύγει τραυματισμό μέσα στη σεζόν, με το μάρμαρο τελικά να πληρώνει ο γιατρός της ομάδας, Νίκο Μίχιτς.

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στην κορυφή της La Liga σε ισοβαθμία με τη Τζιρόνα μετά το πέρας των πρώτων 14 αγωνιστικών, μια συνθήκη ακόμα πιο εντυπωσιακή αν αναλογιστεί κανείς τα προβλήματα που ταλαιπωρούν τους Μερένγκες από την αρχή της σεζόν.

Όχι ένας, ούτε δυο, αλλά οκτώ τραυματίες μετράει ο Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου δεν είχε ούτε για μια στιγμή το πλήρες ρόστερ στη διάθεσή του.

Χαρακτηριστικό της κατάστασης είναι το γεγονός πως μόλις δέκα από τους συνολικά 23 ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας της Βασίλισσας δεν έχουν υποστεί τραυματισμό μέσα στην τρέχουσα σεζόν, με τους Λούνιν, Ρούντιγκερ, Νάτσο, Βάσκεθ, Φραν Γκαρθία, Βαλβέρδε, Κρόος, Μπραΐμ Ντίαθ, Ροντρίγκο και Χοσέλου να είναι οι... τυχεροί της λίστας.

Την ίδια στιγμή οι τραυματίες στη Ρεάλ έχουν ανέλθει στους οκτώ μετά την προσθήκη του Ντάνι Καρβαχάλ (Κουρτουά, Μιλιτάο, Τσουαμενί, Μόντριτς, Καμαβινγκά, Βινίσιους, Γκιουλέρ οι υπόλοιποι), γεγονός που ανάγκασε τη διοίκηση να προβεί σε δραστικά μέτρα.

Τέλος ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ

Σύμφωνα λοιπόν με τα ισπανικά Μέσα, το... μάρμαρο για την κατάσταση με τους τραυματισμούς πλήρωσε ο επικεφαλής γιατρός της ομάδας, Νίκο Μίχιτς, με τους Μαδριλένους να διατηρούν πολλά παράπονα για τις αποφάσεις του.

Ιδίως η περίπτωση του Αρντά Γκιουλέρ με τους συνεχόμενους τραυματισμούς αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τη Ρεάλ, η οποία έκρινε καλύτερη δυνατή λύση το διαζύγιο με τον Μίχιτς που βρισκόταν στο ιατρικό επιτελείο της ομάδας από το 2017.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα