Κάντιθ - Σεβίλλη 2-2: Τρίτη διαδοχική ισοπαλία για τους Ανδαλουσιάνους

Βασίλης Μπαλατσός
sevilla_sad

bet365

Η Σεβίλλη έχανε με 2-0 από την Κάντιθ, ισοφάρισε σε 2-2 και για τρίτη διαδοχική αγωνιστική έμεινε στην ισοπαλία. Μοιρασιά για Μαγιόρκα και Χετάφε.

Ούτε τώρα νίκη για τη Σεβίλλη. Οι Ανδαλουσιανοί βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο ματς με την Κάντιθ με 2-0, ισοφάρισαν σε 2-2, όμως δεν κατάφεραν να κάνουν την ολική ανατροπή και έμειναν στο «Χ» για τρίτη διαδοχική αγωνιστική της La Liga, ενώ δεν έχουν νίκη στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές. Οι δυο ομάδες ισοβαθμούν στους δέκα βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι πήραν γρήγορο προβάδισμα μόλις στο 8' με τον Ράμος και στο 28' διπλασίασαν το προβάδισμα τους. Στο 37' η Σεβίλλη μείωσε σε 2-1 με κεφαλιά του Οκάμπος, έπειτα από σέντρα του Χουάνλου. Στο 61’ ο Οκάμπος εκτέλεσε πλάγιο με δύναμη, οι γηπεδούχοι απομάκρυναν, η μπάλα στρώθηκε στον Ράκιτιτς, ο οποίος ισοφάρισε σε 2-2. Οι Σεβιγιάνοι πίεσαν για την ισοφάριση χωρίς ουσία.

Μοιρασιά στο «Son Moix»

Χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Μαγιόρκα με την Χετάφε στο «Son Moix». Αμφότερες οι ομάδες είχαν φάσεις αλλά δεν βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 3ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Μουρίτσι, στο 9' ο Καρμόνα σούταρε στα σώματα και στο 16' ο Μουρίτσι δεν βρήκε εστία με κεφαλιά. Στο 30ο λεπτό ο Ραΐκοβιτς νίκησε τον Γκρίνγουντ και στο 37' ο Μαξίμοβιτς πρόλαβε τον Μουρίτσι και στο 76’ ήταν η σειρά του Σόρια να σταματήσει τον δραστήριο Μουρίτσι.

Λύτρωση στο 90+4' για τη Λας Πάλμας

Σπουδαίο «διπλό» μπόρεσε να πάρει στην έδρα της Αλμερία η Λας Πάλμας, που επικράτησε... επεισοδιακά 2-1 και ανέβηκε στη 10η θέση της La Liga. Ο Ελ Χανταντί άνοιξε το σκορ για τα Καναρίνια στο 23ο λεπτό, με τον Ραμαζάνι στο 73' να ισοφαρίζει για τους γηπεδούχους. Η ομάδα από τα Κανάρια έφτασε στο τρίποντο με γκολ του Κάμπα στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Βαθμολογία:

laligatable

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα