Μαρσέιγ - Βαλένθια: Επενδυτικό γκρουπ από τη Σαουδική Αραβία τις έχει βάλει στο... στόχαστρο!

valencia_tean

bet365

Στα ραντάρ ενός επενδυτικού γκρουπ της σαουδαραβικής κυβέρνησης έχουν μπει, σύμφωνα με την Independent, η Μαρσέιγ και η Βαλένθια.

Μετά τη Νιουκάστλ, παίρνουν... Μαρσέιγ και Βαλένθια; Αποφασισμένη να επεκταθεί ακόμα περισσότερο στον χώρο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου δείχνει να είναι η Σαουδική Αραβία, που ήδη έχει αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών των Magpies, ενώ το καλοκαίρι προκάλεσε... σεισμό με τις μεταγραφικές «βόμβες» που πυροδότησε.

Όπως μετέδωσε η Independent, ένα σαουδαραβικό επενδυτικό γκρουπ επιθυμεί να προχωρήσει στην αγορά ενός ακόμη ευρωπαϊκού συλλόγου «του μεγέθους της Νιουκάστλ» και αυτή τη στιγμή στην κορυφή της λίστας του βρίσκονται η Μαρσέιγ και η Βαλένθια. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει στο πλάνο η αγορά μέσω του PIF (του κυβερνητικού ταμείου που κατέχει Αλ Νασρ, Αλ Αχλί, Αλ Χιλάλ, Αλ Ιτιχάντ και Νιουκάστλ) αλλά το ίδιο μέσο τονίζει πως οι μεσάζοντες της έχουν σημειώσει σημαντική πρόοδο για μια αγορά.

Αυτό που κάνει ομάδες σαν τη Μαρσέιγ και τη Βαλένθια ελκυστικές για τέτοιους επενδυτές, είναι το ιστορικό μέγεθος των συλλόγων και η τεράστια οπαδική τους βάση, όσο και οι ενδεχόμενες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Οι Μασσαλοί είναι ασταθείς διοικητικά, ενώ οι Νυχτερίδες, υπό την ηγεσία του Πίτερ Λιμ, βρίσκονται σε πολύ κακή οικονομική κατάσταση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα