«Νοσοκομείο» η Μπαρτσελόνα: Πρόβλημα και με Κουντέ, αγωνία στη Γαλλία

«Νοσοκομείο» η Μπαρτσελόνα: Πρόβλημα και με Κουντέ, αγωνία στη Γαλλία

Ανδρέας Σουλάι
«Νοσοκομείο» η Μπαρτσελόνα: Πρόβλημα και με Κουντέ, αγωνία στη Γαλλία

bet365

Όλο και περισσότερα προβλήματα έχει να διαχειριστεί ο Τσάβι στην Μπαρτσελόνα, καθώς κόντρα στη Γρανάδα ο Ζιλς Κουντέ αποχώρησε με πρόβλημα στο γόνατο. Σε αναμμένα... κάρβουνα η Γαλλία, εν όψει του ντέρμπι με την Ολλανδία στον όμιλο της Ελλάδας.

Παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο «Λος Κάρμενες», η Μπαρτσελόνα κατάφερε να επιστρέψει και να «σώσει» τον βαθμό, παραμένοντας έτσι στην 3η θέση της La Liga και στο -3 από τη Ρεάλ Μαδρίτης που οδηγεί την κούρσα.

Την ίδια στιγμή ωστόσο, οι «πονοκέφαλοι» για τον Τσάβι εξακολουθούν να μεγαλώνουν, με τον Ισπανό να έχει να διαχειριστεί πολλά προβλήματα. Μέσα σε αυτά βρίσκεται πλέον και ο Ζιλς Κουντέ, καθώς ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός αποχώρησε από την αναμέτρηση με τη Γρανάδα με έντονες ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο.

Σύμφωνα με τον ίδιο τον Τσάβι, η κατάσταση του Γάλλου δεν μοιάζει να είναι πολύ σοβαρή, ωστόσο θα χρειαστούν όλες οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να βγει το τελικό πόρισμα, με τον 24χρονο να μπαίνει στο «απουσιολόγιο» του Ισπανού, δίπλα στους Πέδρι, Λεβαντόφσκι, Ντε Γιονγκ και Ραφίνια.

Μια εξέλιξη που μπορεί να επηρεάσει έμμεσα και την εθνική Ελλάδος, καθώς η Γαλλία αντιμετωπίζει την Ολλανδία (13/10, 21:45), σε ένα ματς που μπορεί να κρίνει σε μεγάλο βαθμό τις πιθανότητες της ομάδας του Πογέτ για πρόκριση στο EURO2024, μέσα από τα προκριματικά.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα