Ατλέτικο Μαδρίτης - Ρεάλ Μαδρίτης: Η συζήτηση του Μπέλινγκχαμ με τον Αθπιλικουέτα μετά το σκληρό τάκλιν του στον Κορέα

Newsroom
bell

bet365

«Fair play; Έλα ρε φίλε, έχεις πετάξει τη μπάλα τέσσερις φορές στο γήπεδο για να φας χρόνο» απάντησε ο Μπέλινγκχαμ στον Αθπιλικουέτα μετά την επίπληξη από τον αμυντικό της Ατλέτικο για το τάκλιν του Άγγλου στον Κορέα.

Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ είχε μια έντονη συνομιλία με τον Αθπιλικουέτα μετά το σκληρό φάουλ του Άγγλου στον Άνχελ Κορέα στα τελευταία λεπτά του ντέρμπι της Μαδρίτης, το οποίο η Ατλέτικο κέρδισε με 3-1 επί της Ρεάλ.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε ζήτησε κόκκινη κάρτα για το τάκλιν του Μπέλινγκχαμ κόντρα στον Κορέα. «Η φάση με τον Κορέα, η τελευταία, μου φάνηκε σαν αποβολή του Μπέλινγκχαμ. Μου φάνηκε δύσκολο, με το πόδι του ψηλά, ο Κορέα να χτυπάει την μπάλα. Φαινόταν επικίνδυνο για τον Ανχελίτο», είπε συγκεκριμένα ο Τσόλο στο DAZN.

Η συγκεκριμένη φάση συζητήθηκε και μεταξύ Μπέλινγκχαμ και Αθπιλικουέτα.Ο Ισπανός επίπληξε τον Άγγλο για το σκληρό τάκλιν του στον Κορέα και σε σκηνές που μεταφράστηκαν από το «BeIn Sports», ο μέσος της Ρεάλ φαίνεται να λέει στον αμυντικό της Ατλέτι.

«Fair Play? Έλα ρε φίλε, έριξες τη μπάλα τέσσερις φορές στο γήπεδο για να φας χρόνο».

Εδώ το τάκλιν:

Θυμίζουμε ότι η Ρεάλ μέσω του Real Madrid TV στάθηκε στις «τρεις γκάφες» του διαιτητή Αλμπερόχα Ρόχας και του VAR στην ήττα της στο ντέρμπι με την Ατλέτικο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα